Database heeft kuren/curen met getallen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Eilander

Marco Eilander

11/05/2013 21:32:17
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb in mijn database een kolom gemaakt met prijzen.
nu is het probleem , dat de prijzen niet op de juiste volgorde komen te staan, ook al gebruik ik de automatische volgorde knopje in phpmyadmin zelf.

Als ik erop klik
Afbeelding

Als ik er nogmaals op klik
Afbeelding

Terwijl ik ook getallen ertussen heb staan van 2.000.000.000, en die komen op 1 of andere reden niet boven aan te staan.

ik heb geprobeert met DESC en ASC, maar op beide manieren flippen ze.

Iemand een idee?
Ik hoor het graag.

Vriendelijke groet,
Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:31:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2013 21:41:26
Quote Anchor link
De database heeft geen kuren, maar je getallen zijn geen getallen.

Getallen zijn binnen PHP en MySQL altijd INTegers, en dienen in MySQL in een kolom van het INT-type te staan, zonder formattering er tussendoor, dus geen puntjes ertussen.

Deze kan je met number_format() in PHP toevoegen of met FORMAT() in MySQL over je SELECT.
Gewijzigd op 11/05/2013 21:42:47 door - Ariën -
 
- Roland -

- Roland -

11/05/2013 21:42:26
Quote Anchor link
1,2,3,4,5 etc. en anders om... een normale volgorde (voor tekst....! ) misschien vergeten het als integer te declareren ?
 
Marco Eilander

Marco Eilander

11/05/2013 22:00:49
Quote Anchor link
Ik was inderdaad vergeten het aan te geven als integer, en dat heb ik nu gedaan.
Ik ga nu het number_format() proberen. ;)

Toevoeging:
Het werkt. Bedankt voor het mee denken. :)
Gewijzigd op 11/05/2013 22:27:15 door Marco Eilander
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.