database tijd met huidige tijd vergelijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fabian webstars

Fabian webstars

01/09/2015 16:02:49
Quote Anchor link
Hallo,
ik probeer de hele tijd om de tijd in de database te vergelijken met de huidige tijd, maar met alles wat ik probeer krijg ik een fout melding.
ik heb dit stukje code van phphulp afgehaald.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$dt1
= new DateTime('27-7-2013 10:00:00');
$dt2 = new DateTime('27-7-2013 16:00:00');

$difference = $dt1->diff($dt2);
echo $difference->format('%Y');
?>

kan iemand me helpen om IPV de tijd die daar nu staat te veranderen naar de database tijd en huidige tijd
Fabian
Gewijzigd op 01/09/2015 16:03:05 door Fabian webstars
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 00:13:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/09/2015 16:05:11
Quote Anchor link
Wat voor foutmelding krijg je te zien?
Gewijzigd op 01/09/2015 16:05:23 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

01/09/2015 16:10:35
Quote Anchor link
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'DateTime::__construct(): Failed to parse time string (d-m-y H:i:s) at position 1 (-): Unexpected character' in /home/web-stars.nl/www/tijdentest.php:18 Stack trace: #0 /home/web-stars.nl/www/tijdentest.php(18): DateTime->__construct('d-m-y H:i:s') #1 {main} thrown in /home/web-stars.nl/www/tijdentest.php on line 18
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

$con
= new mysqli('..')

$sql = "
SELECT last_login
FROM users
WHERE id=1
"
;

if ($result=mysqli_query($con,$sql)) {
while($row = mysqli_fetch_row($result)) {

$date = date_create($row[0]);



$dt1 = new $Date('d-m-y H:i:s');
$dt2 = new DateTime('27-7-2013 16:00:00');
$difference = $dt1->diff($dt2);
echo $difference->format('%H');  
}
}

?>


Toevoeging op 01/09/2015 16:20:24:

of heb ik een hele stomme fout gemaakt?
Gewijzigd op 01/09/2015 16:11:51 door Fabian webstars
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/09/2015 18:11:30
Quote Anchor link
Regel 18: $Date?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

01/09/2015 19:06:35
Quote Anchor link
ook als ik van $Date->$date maak werkt het niet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/09/2015 19:17:23
Quote Anchor link
$dt1 = new $Date('d-m-y H:i:s');

dat is geen geldige datum.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.