database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roy Uijting

Roy Uijting

17/06/2006 14:49:00
Quote Anchor link
Ik heb een code die niet wil werken :(

hier vraagt ie aan hoeveel keer een user een bericht heeft gepost..
maar nu krijg ik een warning

Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
        <?php
        include("db_connect.php");
        $queryMem = mysql_query("SELECT * FROM gebruikers");
        $rowMem = mysql_fetch_object($queryMem);

        $queryPoster = mysql_query("SELECT COUNT(id) FROM nieuws WHERE NieuwsPosterID = '$rowMem->GebruikersID'");
        $rowQuery = mysql_result($queryPoster,0);
        ?>

        Aantal posts: <?php echo $rowQuery; ?>


kan iemand mij misschien helpen? :)
in ieder geval bedankt! :)

Gr. Roy
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roy Uijting
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 13:50:13
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/06/2006 14:54:00
Quote Anchor link
Een ideetje is debuggen d.m.v. PHPmyadmin en daar je correcte queery pakken.
Want vertaal je de warning in het NL staat er dat je queery niet OK is.

Suc6
 
Roy Uijting

Roy Uijting

17/06/2006 14:55:00
Quote Anchor link
ok ik zal nog eens goed kijken
bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roy Uijting
 
Roy Uijting

Roy Uijting

17/06/2006 15:12:00
Quote Anchor link
maar wat houd dan precies

Wrong parameter count for mysql_result()

deze error in??
 
Erik Rijk

Erik Rijk

17/06/2006 18:50:00
Quote Anchor link
$queryPoster = mysql_query("SELECT COUNT(id) FROM nieuws WHERE NieuwsPosterID = '".$rowMem->GebruikersID."'");

maak dit eens van je query
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.