Dataverkeer inschatten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

19/08/2004 10:53:00
Quote Anchor link
't kan ook geen kwaad om het te vertellen..

1000 unieke bezoekers per dag.. (gemiddeld) en rond de 35.000 hits per dag.. dus vandaar zoveel data verkeer :)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:57:39
 
St.Chessere

St.Chessere

19/08/2004 10:57:00
Quote Anchor link
Ja je kan ook zien hoeveel unieke bezoekers per dag maar dan moet je wel een win32 platform server hebben je kan alles doen laten zien wat de clocksnelheid is van de server processor zijn moederboard ram geheugen etc
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

19/08/2004 10:58:00
Quote Anchor link
En dat kan op een unix-based OS niet?

Elwin
 
St.Chessere

St.Chessere

19/08/2004 11:10:00
Quote Anchor link
ja zal vast wel maar dan moet je effe kijken naar de managemant system op jouw os.
maar ik wel dat win32 de meest uitgebreide is in zijn soort
Gewijzigd op 19/08/2004 11:12:00 door St.Chessere
 
St.Chessere

St.Chessere

19/08/2004 11:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$hostname
= ".";

$wmi = new COM("WinMgmts:{impersonationLevel=impersonate}
//{$hostname}/root/cimv2"
);

 $cpus = $wmi->ExecQuery("Select * from Win32_Processor");

 foreach ($cpus as $cpu)
 {

 echo trim($cpu->Name)." {$cpu->MaxClockSpeed}MHz {$cpu->LoadPercentage}%\n";
 }

?>


dit is een heel simpele voorbeeld hij haalt zoals je vast all gezien hebt de maxclockspeed,name,en loadpercentage van de processor en hij kan het ook van meerdere processoren afhalen
Gewijzigd op 19/08/2004 11:22:00 door St.Chessere
 
Mitch X

Mitch X

19/08/2004 11:57:00
Quote Anchor link
Jah een dualsysteempje (6)
Mwja doet ook niet wat je verwacht hoor :(
Khad eens een dual p400 ...

Quote:
[...]
Euhm... Ja.... Tuurlijk.... Ik zit hier met een 1800+ :D
Anyway, volgende maand laptopje kopen :D een 3 ghz ofzow :D
[...]

Wat moet je daar nou mee?
Kan je niet eens lkkr op gamen ;P
Gewijzigd op 19/08/2004 11:58:00 door Mitch X
 
Steff   an

Steff an

19/08/2004 12:13:00
Quote Anchor link
per pagina zo'n 30 kb aan html(hier) en dan nog de banners en plaatje denk ik zo'n 80 kb samen

Dat alles x 35.000 kom ik uit op zo'n 4 gig
 
Mitch X

Mitch X

19/08/2004 12:28:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$hostname
= ".";

$wmi = new COM("WinMgmts:{impersonationLevel=impersonate}
//{$hostname}/root/cimv2"
);

  $cpus = $wmi->ExecQuery("Select * from Win32_Processor");

  foreach ($cpus as $cpu)
  {

   echo trim($cpu->Name)." {$cpu->MaxClockSpeed}MHz {$cpu->LoadPercentage}%\n";
  }

?>


dit is een heel simpele voorbeeld hij haalt zoals je vast all gezien hebt de maxclockspeed,name,en loadpercentage van de processor en hij kan het ook van meerdere processoren afhalen


Zo simpel dattie niet werkt ...
Warning: (null)(): Invalid ProgID, GUID string, or Moniker: No description available in system.php on line 5

Fatal error: Call to a member function on a non-object in system.php on line 7
 
St.Chessere

St.Chessere

19/08/2004 12:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

$wmi
=newCOM("WinMgmts://");

$cpus=$wmi->ExecQuery("Select * from Win32_Processor");

foreach($cpusas$cpu)
{

echotrim($cpu->Name)." {$cpu->MaxClockSpeed}MHz {$cpu->LoadPercentage}%\n";
}

?>


zo moet ie werken anders heb je en win16
platform en dat is niet nieuw of gebruik je geen php 5.0.1
Gewijzigd op 19/08/2004 12:37:00 door St.Chessere
 
St.Chessere

St.Chessere

19/08/2004 13:15:00
Quote Anchor link
En doet ie het mitch
 
Alfred -

Alfred -

19/08/2004 14:22:00
Quote Anchor link
Quote:
Wat moet je daar nou mee?
Kan je niet eens lkkr op gamen ;P


feit feit.... maar in koffiehoek heb ik ook eens gepost da ik ook maar 8 Mb vga heb... maw ik ben geen gamer :D

En met een laptopje ben ik veel... Kan ik me zetten waar ik wil, en is handig om snel mee te nemen... :)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

19/08/2004 14:46:00
Quote Anchor link
Quote:
en is handig om snel mee te nemen... :)
Natuurlijk veel handiger dan die compacte USB Sticks.. ;P

Elwin (over een jaar ofzo een laptop of kwam er nou een PDA :D)
 
Alfred -

Alfred -

19/08/2004 17:50:00
Quote Anchor link
Quote:
Natuurlijk veel handiger dan die compacte USB Sticks.. ;P


Met een USB stick zie ik je nog niet werken als je ergens anders bent :P je hebt wel mooi je gegevens bij, maar wat ben je ermee zonder pc? :D

Een PDA vind ik persoonlijk zonde van het geld :) mijn mening :)
 
Mitch X

Mitch X

19/08/2004 19:19:00
Quote Anchor link
Tzal wel aan me PHP versie liggen,
ik gebruik 4.3.8 dacht ik, zoals de meeste servers nog doen.

Maar ik ben nu wel van de foutmeldingen af, ik krijg nu alleen MHz en % te zien :P
 
St.Chessere

St.Chessere

20/08/2004 11:43:00
Quote Anchor link
mitch moet je maar voor de gein is op uitvoeren kikken en dan invoeren wmic en dan enter en dan in de command line type je /? krijg je allemaal variabelen te zien die je kan gebruiken voor dat script
 
Mitch X

Mitch X

20/08/2004 12:47:00
Quote Anchor link
Is da php 5 only?
 
St.Chessere

St.Chessere

20/08/2004 12:59:00
Quote Anchor link
nou niet php 5 only maar php 5 en hoger
Gewijzigd op 20/08/2004 13:01:00 door St.Chessere
 

02/09/2005 23:39:00
Quote Anchor link
weet iemand wat dit voor een fout is?

Fatal error: Uncaught exception 'com_exception' with message 'Failed to create COM object `WinMgmts:{impersonationLevel=impersonate}//./root/cimv2': ' in D:\Sites\Default.php:4 Stack trace: #0 D:\Sites\Default.php(4): com->com('WinMgmts:{imper...') #1 {main} thrown in D:\Sites\Default.php on line 4

system = w2k3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
  $hostname
= ".";

  $wmi = new COM("WinMgmts:{impersonationLevel=impersonate}//{$hostname}/root/cimv2");
?>
 
Han eev

Han eev

03/09/2005 11:05:00
Quote Anchor link
Iedereen zit hier met een sneelle pc en ik moet het doen met 466mhz :'( en mijn webserver is ook 333mhz en doet het prima (en ik ben geen gamer dus...)

edit:
waar kan je meer info krijgen van dit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

$wmi
= new COM("WinMgmts://");

  $cpus = $wmi->ExecQuery("Select * from Win32_Processor");

  foreach ($cpus as $cpu)
  {

   echo trim($cpu->Name)." {$cpu->MaxClockSpeed}MHz {$cpu->LoadPercentage}%\n";
  }

?>
Gewijzigd op 03/09/2005 11:14:00 door Han eev
 
Mitch X

Mitch X

03/09/2005 13:06:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/225/ en MSDN
Gewijzigd op 03/09/2005 13:09:00 door Mitch X
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.