DATE dagentelling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick

rick

09/12/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Beste Php'ers,

Normaal gesproken werk ik alleen met time(); en haal ik daar alle nodige informatie uit , aangezien ik nu met date aan het knutselen ben kwam ik op een probleempje.. Ik wil de totaal tijd iets bereken hoelang het heeft geduurd.

Als de begin datum 2008-11-27 is en de eind datum 2008-12-04 wil ik dus als antwoord hebben een 5 , Hoe is dit mogelijk deze waardes van elkaar af te halen en het juiste antwoord zo te krijgen ? ( met gewone time functie is het stukken makkelijker ).. Weet iemand dit ?

Alvast bedankt

Groetjes Rick
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 04:54:22
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

09/12/2008 11:57:00
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/12/2008 12:11:00
Quote Anchor link
Sorry, maar een klein beetje zoeken mag toch wel.
 
Rick

rick

09/12/2008 12:25:00
Quote Anchor link
Ja al gedaan via php.net , en via hier zag ik ook niet een echte oplossing.. Maar ik heb nu met dank rvw wel een oplossing kunnen vinden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.