Date picker contact form

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Richard Bunicich

Richard Bunicich

20/07/2020 17:59:01
Anchor link
Beste,

Ik heb met contactform7 een formulier gemaakt. Nu werkt deze opzich prima alleen wil hij de kalender niet tonen op een Apple en op Safari. Ik heb op internet een code gevonden: add_filter( 'wpcf7_support_html5_fallback', '__return_true' ); Deze zou ik in moeten voegen in mijn functions.php. Ik heb dit gedaan maar nog steeds werkt het niet. Waar moet ik deze prcies neerzetten en moet ik iets anders weghalen?

Het klink misschien stom maar ik ben een nieuwkomer in de PHP "wereld". Als het kan een duidelijke omschrijving van wat ik zou kunnen doen.

Alvast hartelijk bedankt voor de moeite

Vriendelijke groet,

Richard

Toevoeging op 20/07/2020 21:50:20:

Het is inmiddels opgelost......
Gewijzigd op 21/01/2021 00:58:33 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:22:14
 
German wendler

german wendler

27/07/2020 21:46:32
Anchor link
Hey, könnten Sie mir bitte helfen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/01/2021 00:58:22
Anchor link
dicht
Gewijzigd op 21/01/2021 00:58:43 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.