datum in nederlands

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Abdel phper

abdel phper

10/05/2007 14:11:00
Quote Anchor link
Ik had laatst hier een functie gevonden om datums in nederlands te weergeven.
Maar ik kan hem niet meer vinden iemand die het weet?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:54:50
 
GaMer B

GaMer B

10/05/2007 14:15:00
Quote Anchor link
Je bedoelt de date() functie, maar dan de dagen en maanden in het nederlans?
 
Abdel phper

abdel phper

10/05/2007 14:16:00
Quote Anchor link
Juist.

Dus zeg maar

10 mei 2007 14:19:12
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door abdel phper
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

10/05/2007 14:17:00
 
Thijs X

Thijs X

10/05/2007 14:24:00
Quote Anchor link
Functie dat ik hiervoor gebruikte:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
// Datum & Tijd omzetten
function datum($datum)
{

    if(OS() == "win32")
    {

        setlocale(LC_ALL, "Dutch");
    }

    else
    {
        setlocale (LC_ALL, 'nl_NL');
    }

    $timestamp = strtotime($datum);
    $datum_nl = strftime("%d %B %Y", $timestamp);
    return $datum_nl;
}

?>
 
Abdel phper

abdel phper

10/05/2007 14:29:00
Quote Anchor link
Thnx jongens gelukt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.