Datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »
Angela steevens

angela steevens

01/02/2010 16:57:00
Quote Anchor link
Hoe is het mogelijk dat hij met onderstaande code vandaag de afbeelding van nieuwjaar laat zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
if(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '01-01-2010' && date('d-m-Y') <= '08-01-2010'){
        echo '<img src="images/welkom_nieuwjaar.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '09-01-2010' && date('d-m-Y') <= '31-01-2010'){
        echo '<img src="images/welkom.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '31-01-2010' && date('d-m-Y') <= '17-02-2010'){
        echo '<img src="images/welkom_carnaval.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '18-02-2010' && date('d-m-Y') <= '24-03-2010'){
        echo '<img src="images/welkom.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '25-03-2010' && date('d-m-Y') <= '06-04-2010'){
        echo '<img src="images/welkom_pasen.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '07-04-2010' && date('d-m-Y') <= '24-04-2010'){
        echo '<img src="images/welkom.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '25-04-2010' && date('d-m-Y') <= '25-05-2010'){
        echo '<img src="images/welkom_koningin_bevrijding_hemelvaart_pinksteren.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '26-06-2010' && date('d-m-Y') <= '30-06-2010'){
        echo '<img src="images/welkom.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '01-07-2010' && date('d-m-Y') <= '01-09-2010'){
        echo '<img src="images/welkom_vakantie.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '02-09-2010' && date('d-m-Y') <= '30-11-2010'){
        echo '<img src="images/welkom.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '01-12-2010' && date('d-m-Y') <= '06-12-2010'){
        echo '<img src="images/welkom_sinterklaas.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '07-12-2010' && date('d-m-Y') <= '26-12-2010'){
        echo '<img src="images/welkom_kerst.jpg" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '27-12-2010' && date('d-m-Y') <= '08-01-2011'){
        echo '<img src="images/welkom_nieuwjaar.gif" />';
    }
elseif(($p == "" || $p =="35") && date('d-m-Y') >= '09-01-2011' && date('d-m-Y') <= '31-01-2011'){
        echo '<img src="images/welkom.gif" />';
    }
elseif($p == "" || $p =="35") {
        echo '<img src="images/welkom.gif" />';
    }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 14:47:57
 
Wim E

Wim E

01/02/2010 17:21:00
Quote Anchor link
uhm
allereerst zou ik overgaan naar een switch ipv de elseif methode te blijven toepaseen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if($p == "" || $p == "35") {
    switch(date('d-m-Y'))
    {
        case >=
'09-01-2010':
            //doe iets
        break;
        case >=
'31-01-2010':
            //doe iets
        break;
        default:

            //standaard (Dus else)
        break;
    }
}

?>


En om toe te voegen van jou gewenste datum(in jou ifelse methode) maak je datum aan tussen welk termijn dat meot zijn. En zitten je binnen de {} de echo van een plaatje?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wim E
 
Eddy E

Eddy E

01/02/2010 17:52:00
Quote Anchor link
Of zo.... beetje sneller.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
if($p == "" || $p == "35")
    {

    // datum pakken
    $date = date('d-m-Y');
    
    // plaatje bepalen
    if ($date >= '01-01-2010' && $date <= '08-01-2010'){$img = 'welkom_nieuwjaar.gif';}
    if ($date >= '09-01-2010' && $date <= '31-01-2010'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '31-01-2010' && $date <= '17-02-2010'){$img = 'welkom_carnaval.gif';}
    if ($date >= '18-02-2010' && $date <= '24-03-2010'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '25-03-2010' && $date <= '06-04-2010'){$img = 'welkom_pasen.gif';}
    if ($date >= '07-04-2010' && $date <= '24-04-2010'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '25-04-2010' && $date <= '25-05-2010'){$img = 'welkom_koningin_bevrijding_hemelvaart_pinksteren.gif';}
    if ($date >= '26-06-2010' && $date <= '30-06-2010'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '01-07-2010' && $date <= '01-09-2010'){$img = 'welkom_vakantie.gif';}
    if ($date >= '02-09-2010' && $date <= '30-11-2010'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '01-12-2010' && $date <= '06-12-2010'){$img = 'welkom_sinterklaas.gif';}
    if ($date >= '07-12-2010' && $date <= '26-12-2010'){$img = 'welkom_kerst.jpg';}
    if ($date >= '27-12-2010' && $date <= '08-01-2011'){$img = 'welkom_nieuwjaar.gif';}
    if ($date >= '09-01-2011' && $date <= '31-01-2011'){$img = 'welkom.gif';}
    else                                                {$img = 'welkom.gif';}
    
    // echo
    echo '<img src="images/'.$img.'" />';
    }


?>
 
Angela steevens

angela steevens

01/02/2010 17:57:00
Quote Anchor link
Bedankt, maar ook met deze code pakt hij nogsteeds niet de carnavalsafbeelding

if ($date >= '01-02-2010' && $date <= '17-02-2010'){$img = 'welkom_carnaval.gif';}
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 18:01:00
Quote Anchor link
Ik weet niet wat jullie aan het doen zijn maar een datum vergelijking werkt alléén als de datum in het juiste format staat. En dat is YYYY-MM-DD.
 
Angela steevens

angela steevens

01/02/2010 18:08:00
Quote Anchor link
Ook dat maakt geen verschil...
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 18:21:00
Quote Anchor link
Dat komt door de else op de laatse if(). De laatste if() is dit hele jaar niet van toepassing dus zal altijd de else worden genomen.
 
Angela steevens

angela steevens

01/02/2010 18:25:00
Quote Anchor link
Nu zijn we eigenlijk weer terug bij af, want ook nu pakt hij weer de afbeelding van nieuwjaar

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
if($p == "" || $p == "35")
    {

    // datum pakken
    $date = date('YYYY-MM-DD');
    
    // plaatje bepalen
    if ($date >= '2010-01-01' && $date <= '2010-01-08'){$img = 'welkom_nieuwjaar.gif';}
    if ($date >= '2010-01-09' && $date <= '2010-01-31'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '2010-02-01' && $date <= '2010-02-17'){$img = 'welkom_carnaval.gif';}
    if ($date >= '2010-02-18' && $date <= '2010-03-24'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '2010-03-25' && $date <= '2010-04-06'){$img = 'welkom_pasen.gif';}
    if ($date >= '2010-04-07' && $date <= '2010-04-24'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '2010-04-25' && $date <= '2010-05-25'){$img = 'welkom_koningin_bevrijding_hemelvaart_pinksteren.gif';}
    if ($date >= '2010-06-26' && $date <= '2010-06-30'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '2010-07-01' && $date <= '2010-09-01'){$img = 'welkom_vakantie.gif';}
    if ($date >= '2010-09-02' && $date <= '2010-11-30'){$img = 'welkom.gif';}
    if ($date >= '2010-12-01' && $date <= '2010-12-06'){$img = 'welkom_sinterklaas.gif';}
    if ($date >= '2010-12-07' && $date <= '2010-12-26'){$img = 'welkom_kerst.jpg';}
    if ($date >= '2010-12-27' && $date <= '2011-01-08'){$img = 'welkom_nieuwjaar.gif';}
    if ($date >= '2011-01-09' && $date <= '2011-01-31'){$img = 'welkom.gif';}
    
    // echo
    echo '<img src="images/'.$img.'" />';
    }


?>
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/02/2010 18:28:00
Quote Anchor link
Anarchy is order, democracy is chaos!
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 18:39:00
Quote Anchor link
Format YYYY-MM-DD krijg je door deze date:
$date = date('Y-m-d');

En dan krijg je carnaval te zien.
 
Angela steevens

angela steevens

01/02/2010 18:43:00
Quote Anchor link
Bedankt, het is gelukt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.