de 10 de tot de 100 ste van een bestand tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Berta Pappens

Berta Pappens

09/12/2021 11:24:39
Quote Anchor link
Kan iemand helpen hoe ik vanaf de 10 de tot de 100 ste kan tonen uit mijn bestand.
Momenteel werkt dit perfect , maar toont alles meer dan 25.000 records
Ik wil er een stukje uit kunnen tonen.

Hier mijn stukje prog.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
  header ('Content-type: text/html; charset=utf8');

$host = "localhost";  /// use default
$username = "root"; /// write your mysql username
$password = ""; /// write your mysql password
$database = "cmp"; /// write your mysql database

$con=mysqli_connect($host, $username, $password,$database) or die (mysqli_error());
  $con->set_charset("utf8");

$query="SELECT * FROM camperplaatsen";
 $result=$con->query($query);
 echo $result->num_rows ;
echo '<br>' ;
 if($result->num_rows >0 )
 {

 while($row=$result->fetch_assoc())
 {

 $lat=$row['noord_cmp'];
 $long=$row['oost_cmp'];
 $naam =$row['naam_cmp'];
 $oms = $naam." ".$lat.",".$long ;
 echo $oms ;
 echo '<br>' ;
 }
 
 }


?>


Edit:
Graag code-tags Afbeelding gebruiken in plaats van quote-tags bij scripts. Alvast bedankt.
Gewijzigd op 09/12/2021 11:31:51 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:39:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2021 11:30:42
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/12/2021 11:34:45
Quote Anchor link
Arieën

Hartelijk dank dit is wat ik zocht

Nogmaals mijn dank
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.