De Responsive plug in menu is alleen zichtbaar op Home page en niet in andere pages?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

22/03/2017 20:11:58
Quote Anchor link
Hallo.
Ik gebruik superfly responsive menu plug in. alles werkte perfect totdat ik heb voor iedere pagina aparte header.php pagina gemaakt om aparte header images te gebruiken voor deze pagina's.
Nu het menu is zichtbaar alleen om Home pagina en andere pagina's laat het top menu niet laten zien.
ik heb email gestuurd naar support team van superfly plug in .
ze adviseerden mij om
deze script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>

<script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.1.1/jquery.min.js"></script>

alleen om Home pagina te laten staan en verwijderen van andere custom header pagina's.
ik heb het gedaan wat ze hebben mij verteld maar het probleem blijft hetzelfde.
voordat ik stuur nog een email aan hun ik wilde eerst jullie mening over deze questie .wat het kan de probleem zijn of waar ligt precies het probleem.
de URL is:http://webdesignleren.net/

Dank u Wel
johannes
Gewijzigd op 22/03/2017 20:14:39 door Johannes davidian
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:14:10
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

23/03/2017 13:57:13
Quote Anchor link
Zo te zien is de header code van de sub pagina's heel anders dan die van de homepage. Die van banden is ongeveer 400 regels langer. Je hebt hier dus meer verschillen dan alleen een andere header image. Omdat je nog steed lijkt te weigeren wp_enqueue_scripts() te gebruiken voor het includen van je scripts en css bestanden, raakt wordpress nu inmiddels volledig de controle kwijt over de header, en doet de wordpress header functie wp_head() zijn werk niet meer goed omdat er allemaal losse stukjes code buiten die functie om in de headers worden geplaatst. Dat zou ik eerst op gaan lossen, want anders blijf je tegen problemen aanlopen. Het kan heel goed zijn, dat als jij netjes al je css en scripts via wp_enqueue_scripts in de header gaat zetten, het probleem al opgelost is...

Bekijk anders dit artikel eens, daar staat precies uitgelegd hoe het werkt:

https://premium.wpmudev.org/blog/adding-scripts-and-styles-wordpress-enqueueing/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.