de tekst inloggen en registreren graag laten verdwijnen na succesvolle inlog

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leon den H

Leon den H

09/08/2011 10:41:45
Quote Anchor link
Voor mijn website ben ik op zoek naar een oplossing voor het volgende 'probleem'.

In de header (top.php) staat momenteel de tekst inloggen en registreren, maar wanneer men inlogt komt er controlepaneel en uitloggen bij. Dit doe ik d.m.v. de volgende code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

if(isset($_SESSION['ingelogd'])){
echo' | <a href="controlepaneel.php"> Controlepaneel</a> | <a href="uitloggen.php"> Uitloggen</a><br />' ;
}

?>


Er staat dan op een rij: registreren, inloggen, controlepaneel en uitloggen. Graag zou ik willen wanneer men heeft ingelogd dat er dan alleen controlepaneel en uitloggen staat i.p.v. alle vier op een rij.

Wie weet hoe je dit kan oplossen?
Gewijzigd op 09/08/2011 10:43:13 door Leon den H
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:04:31
 
Jordy nvt

Jordy nvt

09/08/2011 10:49:11
Quote Anchor link
Hetzelfde als je nu doet met het controlepaneel, alleen dan moet je inloggen weergeven als de sessie juist niet is geregistreerd.

Toevoeging op 09/08/2011 10:51:02:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php if(!isset($_SESSION['ingelogd'])){
//inlog weergeven
 }
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.