Decoden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »
Nathaniel

Nathaniel

31/05/2009 10:31:00
Quote Anchor link
Ik heb een script gedownload maar hij is gedecodeerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    eval(gzinflate(strrev(unserialize(str_rot13(base64_decode('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'))))));


Hoe kan ik hem decoderen?

Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathaniel
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 11:33:20
 
Rens nvt

Rens nvt

31/05/2009 10:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo gzinflate(strrev(unserialize(str_rot13(base64_decode('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')))));
?>

???

eval() wil een string om uit te voeren, dus start eens met de code hierboven om die string weer te geven.
 
Steen

steen

31/05/2009 12:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php $id = "copyright"; include("s/show.php"); echo "<!-- Free Smiley Signmaker © 2002-2006 WenPigsFly.org - Authorised Distributor:  http://www.SmileyGenerator.us
/-->"
; ?>
<br />
              <span class="style3">


<?php
 if(isset($_REQUEST['done']) && ($_REQUEST['done'])=='go'){
   if(!isset($_REQUEST['save']) && ($_REQUEST['save'])==''){
   echo "<font size=\"-1\"><b>Save image and create link? <input type=\"checkbox\" name=\"save\" value=\"true\" onClick=\"submit();\"></b></font><br />";
   }

 echo "</form>";
 
  if(isset($_REQUEST['save']) && ($_REQUEST['save'])=='true'){
   $path = getCWD();
   copy("$path/temp/$mt.gif", "$path/links/$mt.gif");
   echo"<form name=\"select_all\"><br />BBcode:&nbsp;&nbsp; <textarea  wrap=\"on\" name='text_area' rows=2 cols=75 onMouseOver=\"javascript:this.form.text_area.focus();this.form.text_area.select();\">[url=$backlink][img]$url/links/$mt.gif[/img][/url]</textarea><br />HTML:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <textarea name='text_area2' rows=2 cols=75 onMouseOver=\"javascript:this.form.text_area2.focus();this.form.text_area2.select();\"><a href=\"$backlink\"><img src=\"$url/links/$mt.gif\" border=\"0\"></a></textarea><br />MySpace: <textarea name='text_area3' rows=2 cols=75 onMouseOver=\"javascript:this.form.text_area3.focus();this.form.text_area3.select();\"><a href=$backlink><img src=$url/links/$mt.gif border=0></a></textarea></form>";
  }
 }

?>
<?php echo "<p><span class=\"style6\">Free Smiley Signmaker &copy; 2002-2006 <a href='http://www.wenpigsfly.org'>WenPigsFly.org</a></span></p>"; ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steen
 
Roel -

Roel -

31/05/2009 14:00:00
Quote Anchor link
@steen; hoe ben je hierachter gekomen? Ik heb wat zitten Google'n maak ik heb geen goede decoder gevonden.
 
Roel -

Roel -

31/05/2009 14:00:00
Quote Anchor link
@steen; hoe ben je hierachter gekomen? Ik heb wat zitten Google'n maak ik heb geen goede decoder gevonden.
 

31/05/2009 14:56:00
Quote Anchor link
Um, dubbel post? lol
 
Steen

steen

31/05/2009 18:10:00
Quote Anchor link
@roel: gewoon de eval vervangen door echo, en dat een stuk of vijf keer (steeds een andere code).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.