Decoden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »
Nathaniel

Nathaniel

31/05/2009 10:31:00
Quote Anchor link
Ik heb een script gedownload maar hij is gedecodeerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    eval(gzinflate(strrev(unserialize(str_rot13(base64_decode('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'))))));


Hoe kan ik hem decoderen?

Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathaniel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 03:15:32
 
Rens nvt

Rens nvt

31/05/2009 10:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo gzinflate(strrev(unserialize(str_rot13(base64_decode('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')))));
?>

???

eval() wil een string om uit te voeren, dus start eens met de code hierboven om die string weer te geven.
 
Steen

steen

31/05/2009 12:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php $id = "copyright"; include("s/show.php"); echo "<!-- Free Smiley Signmaker © 2002-2006 WenPigsFly.org - Authorised Distributor:  http://www.SmileyGenerator.us
/-->"
; ?>
<br />
              <span class="style3">


<?php
 if(isset($_REQUEST['done']) && ($_REQUEST['done'])=='go'){
   if(!isset($_REQUEST['save']) && ($_REQUEST['save'])==''){
   echo "<font size=\"-1\"><b>Save image and create link? <input type=\"checkbox\" name=\"save\" value=\"true\" onClick=\"submit();\"></b></font><br />";
   }

 echo "</form>";
 
  if(isset($_REQUEST['save']) && ($_REQUEST['save'])=='true'){
   $path = getCWD();
   copy("$path/temp/$mt.gif", "$path/links/$mt.gif");
   echo"<form name=\"select_all\"><br />BBcode:&nbsp;&nbsp; <textarea  wrap=\"on\" name='text_area' rows=2 cols=75 onMouseOver=\"javascript:this.form.text_area.focus();this.form.text_area.select();\">[url=$backlink][img]$url/links/$mt.gif[/img][/url]</textarea><br />HTML:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <textarea name='text_area2' rows=2 cols=75 onMouseOver=\"javascript:this.form.text_area2.focus();this.form.text_area2.select();\"><a href=\"$backlink\"><img src=\"$url/links/$mt.gif\" border=\"0\"></a></textarea><br />MySpace: <textarea name='text_area3' rows=2 cols=75 onMouseOver=\"javascript:this.form.text_area3.focus();this.form.text_area3.select();\"><a href=$backlink><img src=$url/links/$mt.gif border=0></a></textarea></form>";
  }
 }

?>
<?php echo "<p><span class=\"style6\">Free Smiley Signmaker &copy; 2002-2006 <a href='http://www.wenpigsfly.org'>WenPigsFly.org</a></span></p>"; ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steen
 
Roel -

Roel -

31/05/2009 14:00:00
Quote Anchor link
@steen; hoe ben je hierachter gekomen? Ik heb wat zitten Google'n maak ik heb geen goede decoder gevonden.
 
Roel -

Roel -

31/05/2009 14:00:00
Quote Anchor link
@steen; hoe ben je hierachter gekomen? Ik heb wat zitten Google'n maak ik heb geen goede decoder gevonden.
 

31/05/2009 14:56:00
Quote Anchor link
Um, dubbel post? lol
 
Steen

steen

31/05/2009 18:10:00
Quote Anchor link
@roel: gewoon de eval vervangen door echo, en dat een stuk of vijf keer (steeds een andere code).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.