delete van server en uit database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan H

stefan H

16/01/2013 19:25:57
Quote Anchor link
weet iemand waarom de onderstaande query niet werkt. het is de bedoeling dat hij de fotonaam uit de database verwijderd en de foto van de server verwijderd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$foto
= mysql_query("SELECT fotonaam, extensie FROM foto WHERE advertentieid='".$iid."' AND gebruikerid='".$_SESSION['gebruikerid']."'.");
if(mysql_num_rows($foto) !=0){
mysql_query ("DELETE FROM foto WHERE advertentieid='".$_POST['id']."'");
$wis = mysql_fetch_array($foto);
$pad = "foto/";
$wisfoto = $pad.$wis['fotonaam'].$wis['extensie'];
unlink($wisfoto);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:42:35
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/01/2013 19:31:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT fotonaam, extensie FROM foto WHERE advertentieid='xxx' AND gebruikerid='yyy'.

Foutafhandeling had je een mysql error gegeven. Let op die punt, die heb ik niet zelf getypt, maar dat is de query die je uitvoert.
 
Stefan H

stefan H

16/01/2013 19:37:39
Quote Anchor link
Bedankt deze had ik even over het hoofd gezien .

maar het werkt inderdaad nu
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.