DELETE werkt niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »
Stefan

stefan

05/04/2009 22:44:00
Quote Anchor link
Volgens mij is mijn script prima, maar hij werkt niet je krijgt de error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '* FROM pictures WHERE img_id = '31'' at line 1


Met dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
  $sql
= mysql_query('SELECT * FROM pictures WHERE img_id = "'.$_GET['id'].'"');
  $row = mysql_fetch_array($sql);
?>

  <center>
<? if(isset($_POST['submit'])) {
    mysql_query("DELETE * FROM pictures WHERE img_id = '".$_GET['id']."'");
    echo mysql_error();
      echo'Uw afbeelding is succesvol verwijderd!';
  }
else{
?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>?id=<? echo $_GET['id']; ?>&action=delete" method="post">
  Weet je zeker dat je deze foto wilt verwijderen?
  <br />
      <a onmouseover="MM_swapImage('leading','','<? echo $row['picture']; ?>',1)" href="<? echo $row['picture']; ?>" rel="lightbox" title="&copy; Laura Wanders">
     <div style=" text-align: center; vertical-align: middle; width:98px; height:98px; white-space: 4px; border: 2px #CCCCCC solid; background: #000000 center no-repeat none; background-image:url(<? echo $row['picture']; ?>);">
          <img style="max-height: 98px; max-width: 98px; border: 0px;" src="<? echo $row['picture']; ?>" />
      </div>
      </a>
          <br />
          <br />
    <input type="hidden" value="<?php echo $_GET['id']; ?>" name="img_id" />
    <input type="submit" name="submit" style="border-color:#000; border: 1px;" value="Ja, verwijderen" />
    <input type="button" onclick="javascript:history.go(-1)" name="reset" style="border-color:#000; border: 1px;" value="Nee, ga terug" />
   </form>  
<? } ?></center>


Alvast bedankt voor je hulp :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 06:39:56
 
Bo az

Bo az

05/04/2009 22:46:00
Quote Anchor link
Je moet toch de DELETE syntax nog eens na kijken. Met delete verwijder je een rij en dus heeft het geen zin om op te geven welke kolommen je wil verwijderen, je hoeft dus geen * op te geven.
 
Stefan

stefan

05/04/2009 22:49:00
Quote Anchor link
Ohja, lekker slim weer van mij!
Dankje
 
Mr.Ark

Mr.Ark

05/04/2009 23:03:00
Quote Anchor link
@ Stefan

Het is hanig om de volgende dingen te gebruiken in je script:

-
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP ?>
( Geen short tags)

- mysql_real_escape_string (http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/244/452/)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/04/2009 23:13:00
Quote Anchor link
Hoi ark,

In zijn geval is mysql_real_escape_string niet logisch/handig. Hij gebruikt alleen ID's, die (hopelijk) dus een INT (of variant) zijn. Dan is het dus verstandiger om af te dwingen dat het een integer is, met (int) of intval.

@stefan: Quotes (sowieso al de verkeerde?) om een INT? Logica kwijt?
 
GaMer B

GaMer B

06/04/2009 09:36:00
Quote Anchor link
Hoezo zou het niet logisch/handig zijn. Extra voorzorgsmaatregelen nemen, zodat er echt geen SQL injection kan plaats vinden.
Allereerst natuurlijk afdwingen/valideren dat het een integer is, maar als extra voorzorgsmaatregel ook nog mysql_real_escape_string over de GET.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/04/2009 09:54:00
Quote Anchor link
@GaMer: ik denk dat als je al afgedwongen hebt dat het een integer moet zijn, er niet gauw meer ' of " in de GET zitten, dus mysql_real_escape_string() is dan overbodig.
 
GaMer B

GaMer B

06/04/2009 10:15:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 06.04.2009 09:54:
@GaMer: ik denk dat als je al afgedwongen hebt dat het een integer moet zijn, er niet gauw meer ' of " in de GET zitten, dus mysql_real_escape_string() is dan overbodig.

Ok, kan ik mee inkomen.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

06/04/2009 10:22:00
Quote Anchor link
mysql_real_escape_string() is eigenlijk een verwarrende naam. Hij doet nl. niets met de data zolang deze geen invalide karakters bevat zoals ' of iets dergelijks. Ik vind zelf het gemakkelijkste om dit soort dingen in een prepared statement te zetten.

Voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

try
{
//$db komt van een PDO statement af.

$stmt = $db->prepare("DELETE FROM users WHERE id=:id");
$stmt->bindParam(':id', $_GET['id'], PDO::PARAM_INT);
$stmt->execute();
}

catch(PDOException $e)
{

echo $e->getMessage();
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.