DELETE werkt niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
Stefan

stefan

05/04/2009 22:44:00
Quote Anchor link
Volgens mij is mijn script prima, maar hij werkt niet je krijgt de error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '* FROM pictures WHERE img_id = '31'' at line 1


Met dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
  $sql
= mysql_query('SELECT * FROM pictures WHERE img_id = "'.$_GET['id'].'"');
  $row = mysql_fetch_array($sql);
?>

  <center>
<? if(isset($_POST['submit'])) {
    mysql_query("DELETE * FROM pictures WHERE img_id = '".$_GET['id']."'");
    echo mysql_error();
      echo'Uw afbeelding is succesvol verwijderd!';
  }
else{
?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>?id=<? echo $_GET['id']; ?>&action=delete" method="post">
  Weet je zeker dat je deze foto wilt verwijderen?
  <br />
      <a onmouseover="MM_swapImage('leading','','<? echo $row['picture']; ?>',1)" href="<? echo $row['picture']; ?>" rel="lightbox" title="&copy; Laura Wanders">
     <div style=" text-align: center; vertical-align: middle; width:98px; height:98px; white-space: 4px; border: 2px #CCCCCC solid; background: #000000 center no-repeat none; background-image:url(<? echo $row['picture']; ?>);">
          <img style="max-height: 98px; max-width: 98px; border: 0px;" src="<? echo $row['picture']; ?>" />
      </div>
      </a>
          <br />
          <br />
    <input type="hidden" value="<?php echo $_GET['id']; ?>" name="img_id" />
    <input type="submit" name="submit" style="border-color:#000; border: 1px;" value="Ja, verwijderen" />
    <input type="button" onclick="javascript:history.go(-1)" name="reset" style="border-color:#000; border: 1px;" value="Nee, ga terug" />
   </form>  
<? } ?></center>


Alvast bedankt voor je hulp :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 23:13:26
 
Bo az

Bo az

05/04/2009 22:46:00
Quote Anchor link
Je moet toch de DELETE syntax nog eens na kijken. Met delete verwijder je een rij en dus heeft het geen zin om op te geven welke kolommen je wil verwijderen, je hoeft dus geen * op te geven.
 
Stefan

stefan

05/04/2009 22:49:00
Quote Anchor link
Ohja, lekker slim weer van mij!
Dankje
 
Mr.Ark

Mr.Ark

05/04/2009 23:03:00
Quote Anchor link
@ Stefan

Het is hanig om de volgende dingen te gebruiken in je script:

-
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP ?>
( Geen short tags)

- mysql_real_escape_string (http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/244/452/)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/04/2009 23:13:00
Quote Anchor link
Hoi ark,

In zijn geval is mysql_real_escape_string niet logisch/handig. Hij gebruikt alleen ID's, die (hopelijk) dus een INT (of variant) zijn. Dan is het dus verstandiger om af te dwingen dat het een integer is, met (int) of intval.

@stefan: Quotes (sowieso al de verkeerde?) om een INT? Logica kwijt?
 
GaMer B

GaMer B

06/04/2009 09:36:00
Quote Anchor link
Hoezo zou het niet logisch/handig zijn. Extra voorzorgsmaatregelen nemen, zodat er echt geen SQL injection kan plaats vinden.
Allereerst natuurlijk afdwingen/valideren dat het een integer is, maar als extra voorzorgsmaatregel ook nog mysql_real_escape_string over de GET.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/04/2009 09:54:00
Quote Anchor link
@GaMer: ik denk dat als je al afgedwongen hebt dat het een integer moet zijn, er niet gauw meer ' of " in de GET zitten, dus mysql_real_escape_string() is dan overbodig.
 
GaMer B

GaMer B

06/04/2009 10:15:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 06.04.2009 09:54:
@GaMer: ik denk dat als je al afgedwongen hebt dat het een integer moet zijn, er niet gauw meer ' of " in de GET zitten, dus mysql_real_escape_string() is dan overbodig.

Ok, kan ik mee inkomen.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

06/04/2009 10:22:00
Quote Anchor link
mysql_real_escape_string() is eigenlijk een verwarrende naam. Hij doet nl. niets met de data zolang deze geen invalide karakters bevat zoals ' of iets dergelijks. Ik vind zelf het gemakkelijkste om dit soort dingen in een prepared statement te zetten.

Voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

try
{
//$db komt van een PDO statement af.

$stmt = $db->prepare("DELETE FROM users WHERE id=:id");
$stmt->bindParam(':id', $_GET['id'], PDO::PARAM_INT);
$stmt->execute();
}

catch(PDOException $e)
{

echo $e->getMessage();
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.