Deleted

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »
Remco Leuven

Remco Leuven

17/09/2008 08:57:00
Quote Anchor link
Deleted
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco Leuven
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:38:07
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2008 08:59:00
Quote Anchor link
$_GET gebruiken?
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

17/09/2008 09:04:00
Quote Anchor link
je wilt dat je via en url de database kunt aanpassen ??

(als dat is wat je wilt zow ik daar en andere oplossing voor zoeken ! =) )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Remco Leuven

Remco Leuven

17/09/2008 09:06:00
Quote Anchor link
Deleted
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco Leuven
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

17/09/2008 09:22:00
Quote Anchor link
jah dit is goed te realiseren! =)
welke code gebruik je nu om het te doen met 0 en 1 ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

17/09/2008 09:28:00
Quote Anchor link
<a href="change_status.php?status=0>Zet status bericht uit</a>
<a href="change_status.php?status=1>Zet status bericht aan</a>

change_status.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?PHP

if($_GET["status"] == 0 || $_GET["status"] == 1)
{

include("dbconfig.php"); // Of hoe je de connectie dan ook in werking stelt
$sql = "UPDATE tablenaam
SET status = "
.$_get["status"]." WHERE username = ".$username.";";

$result = mysql_query($sql);
}


else
{
echo "foutieve waarde";
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nils Kuijpers
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

17/09/2008 09:31:00
Quote Anchor link
Nils schreef op 17.09.2008 09:28:
...


... zo ken iedereen het aanpassen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

17/09/2008 09:35:00
Quote Anchor link
iedereen die ingelogd is als die gebruiker ja
 
Simon

simon

17/09/2008 09:40:00
Quote Anchor link
eerst checken of de waarde wel 0 of 1 is!

anders krijg je dingen in de database die je misschien liever niet wil hebben..

zoals
DROP DATABASE:P
 
Remco Leuven

Remco Leuven

17/09/2008 09:40:00
Quote Anchor link
Deleted
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco Leuven
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2008 09:46:00
Quote Anchor link
@Nils: $_get["status"] ALTIJD met HOOFDLETTERS => $_GET["status"]
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

17/09/2008 09:47:00
Quote Anchor link
aan.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?
    $link
= mysql_connect('localhost','***','***');
        mysql_select_db('***',$link);

$sql = SELECT status FROM testje WHERE id = '1' ";

$result = mysql_num_rows(mysql_query($sql));

$num = count($result);

if($num>0)

{
echo "
is al aan";
}

else
{


    $sql = "
UPDATE testje SET status = '1' WHERE id =1 LIMIT 1 ";
    
    $res = mysql_query($sql,$link);

echo "
is nu aan";

}


?>



zoiets
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nils Kuijpers
 
Remco Leuven

Remco Leuven

17/09/2008 10:01:00
Quote Anchor link
Deleted
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco Leuven
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

17/09/2008 10:04:00
Quote Anchor link
ow, alsie al aan is moetie meteen uit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
    $link
= mysql_connect('localhost','***','***');
        mysql_select_db('***',$link);

$sql = "SELECT status FROM testje WHERE id = '1' ";

$result = mysql_num_rows(mysql_query($sql));

$num= count($result);

if($num>0)

{

echo "is al aan";

$sql = "UPDATE testje SET status = '0' WHERE id = '1'";

$result = mysql_query($sql);

echo "staat nu uit";
}


else
{


    $sql = "UPDATE testje SET status = '1' WHERE id =0 LIMIT 1 ";
    
    $res = mysql_query($sql,$link);

echo " is nu aan";
}


?>


die had je zelf ook kunnen bedenken
 
- SanThe -

- SanThe -

17/09/2008 10:09:00
Quote Anchor link
Als je nou de eerste query ook nog aanpast, dan maak je een kans.

$sql = "SELECT status FROM testje WHERE id = '1' ";
=> WHERE status = 1
 
Remco Leuven

Remco Leuven

17/09/2008 10:25:00
Quote Anchor link
Deleted
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco Leuven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.