Design Review + Ideeen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thijs X

Thijs X

04/01/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ben bezig met een website te designen dit keer en zit beetje vast qua ideeen.
Momenteel heb ik hetvolgende:

Afbeelding

Graag jullie mening over wat ik tot nu toe heb en eventueele toevoegingen voor de footer en de rest!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:21:06
 
- -

- -

04/01/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Leuk, lekker rustgevend maar toch ook niet strak en zakelijk. Ik weet niet of je 'm liquid wil maken, zou ik wel doen, maar hoe ga je het in dat geval met de headerafbeelding doen?
 
Thijs X

Thijs X

04/01/2008 16:41:00
Quote Anchor link
De Header afbeelding blijft dat formaat ( als je nu nog 800x600 hebt heb je echt pech ), rest van de afbeeldingen kunnen gewoon mooi meerekken.

Maar nog ideeen voor de footer ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 

04/01/2008 17:32:00
Quote Anchor link
Ik vind de header foto nogal afsteken bij de rest van je ontwerp. Ik denk dat het contast tussen de foto en de rest te groot is.
 
Thijs X

Thijs X

04/01/2008 17:35:00
Quote Anchor link
Nieuwe Update:

Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Jens V

Jens V

04/01/2008 17:45:00
Quote Anchor link
Ik vraag me af hoe je de achtergrond (dus die gradiatie van bruin naar wit) liquid gaat krijgen in de vertikale richting?
Voor de rest is je design wel mooi ja:)

Mvg,
Jens
 
Aron K

Aron K

04/01/2008 18:06:00
Quote Anchor link
Ik vind hem mooi.
 
- -

- -

04/01/2008 18:13:00
Quote Anchor link
Jens schreef op 04.01.2008 17:45:
Ik vraag me af hoe je de achtergrond (dus die gradiatie van bruin naar wit) liquid gaat krijgen in de vertikale richting?
Voor de rest is je design wel mooi ja:)

Mvg,
Jens
Plaatje van 1 px breed met de gradient horizontaal herhalen, en als achtergrondkleur de kleur die in de onderste pixel van het plaatje wordt gebruikt? Is oersimpel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<? /* mooie kleurtjes */

body
{
    background-color: /* de kleur */;
    background-image: url(gradient.gif);
    background-repeat: repeat-x;
}


/* mooie kleurtjes */ ?>
 
Thijs X

Thijs X

05/01/2008 13:33:00
Quote Anchor link
Kickje,

@Jens,
Het is niet de bedoeling dat ze vertikel meerekken alleen horizontaal en dat kan op de manier die Jonathan heeft gepost.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

05/01/2008 13:35:00
Quote Anchor link
Ik vind de header dus echt ultra lelijk, sorry.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

08/01/2008 16:25:00
Quote Anchor link
Pas op met lange regels tekst. Dit nodigt niet uit om te lezen.

Je header laat zien dat het een kunstwebsite oid betreft, maar dan kom je butters van Southpark op de pagina staan. Je krijgt als bezoeker geen indruk over wat voor type website/ bedrijf of wat ook het gaat.
 
Jens V

Jens V

08/01/2008 16:38:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 04.01.2008 18:13:
Jens schreef op 04.01.2008 17:45:
Ik vraag me af hoe je de achtergrond (dus die gradiatie van bruin naar wit) liquid gaat krijgen in de vertikale richting?
Voor de rest is je design wel mooi ja:)

Mvg,
Jens
Plaatje van 1 px breed met de gradient horizontaal herhalen, en als achtergrondkleur de kleur die in de onderste pixel van het plaatje wordt gebruikt? Is oersimpel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<? /* mooie kleurtjes */

body
{
    background-color: /* de kleur */;
    background-image: url(gradient.gif);
    background-repeat: repeat-x;
}


/* mooie kleurtjes */ ?>


Nog niet aan gedacht:)
 
- -

- -

08/01/2008 18:54:00
Quote Anchor link
Niek schreef op 08.01.2008 16:25:
Pas op met lange regels tekst. Dit nodigt niet uit om te lezen.

Je header laat zien dat het een kunstwebsite oid betreft, maar dan kom je butters van Southpark op de pagina staan. Je krijgt als bezoeker geen indruk over wat voor type website/ bedrijf of wat ook het gaat.


Ojaa!! Hij heet Butters!! Dankjewel, wist even z'n naam niet meer :-P

Verder is het design inderdaad niet echt professioneel zeg maar..
 
J V

J V

08/01/2008 19:57:00
Quote Anchor link
Niek schreef op 08.01.2008 16:25:
Pas op met lange regels tekst. Dit nodigt niet uit om te lezen.

Je header laat zien dat het een kunstwebsite oid betreft, maar dan kom je butters van Southpark op de pagina staan. Je krijgt als bezoeker geen indruk over wat voor type website/ bedrijf of wat ook het gaat.

Die tekst is een Lorum ipsum tekst, daar kan je ook 2 a4tjes van vol zetten of maar 2 zinnen, Dan is het dus niet zo heel gek dat er nu een lap tekst staat, dat is dus gewoon een voorbeeld en hoeft helemaal niet definitief te zijn.
Verder vind ik dat je gelijk hebt van southpark, dat hoort er niet op. Ik zou je achtergrond een egale kleur geven of een plaatje zonder gradient. Ik vind dat niet zo mooi staan bij deze site. Niet met je header in ieder geval.
 
Wouter K

Wouter K

08/01/2008 20:10:00
Quote Anchor link
Sp plaatje is opvullind dudes :p

Nee laat het zo , als gewone gebruiker valt dit wel te harden
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

08/01/2008 20:16:00
Quote Anchor link
Design is wel lekker overzichtelijk.
Maar ik twijfel over de orginaliteit.
Templates lijken erg "standaard".
Verder is het contrast veel verbetert na het verdonkeren van de achtergrond overgang.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.