[Design Review]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Thijs

Thijs

27/05/2007 18:32:00
Quote Anchor link
Goedenavond!
Ik ben momenteel bezig een v2 te maken van I support Heroes en je kan hem aanschouwen op http://www.i-support.be/heroesv2
Gelieve ermee rekening te houden dat nog geen enkele link werkt, in IE de "Yatta!" wat maf of raar kan klinken...maar het gaat dus puur om de layout.
(- de afbeeldingen en citaten linksbeneden veranderen automatisch, 't is maar dat je het weet :) )

Graag heb ik dat jullie zo streng mogelijk bekritiseren!


Groetjes,
Thijs
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 13:58:08
 
Joren vh

joren vh

27/05/2007 18:36:00
Quote Anchor link
ik vind hem eigelijk iritant hij scrolt elk stukje waar een scrol bar staat te gelijk . Verder is hij wel mooi
 
Thijs

Thijs

27/05/2007 18:40:00
Quote Anchor link
joren schreef op 27.05.2007 18:36:
ik vind hem eigelijk iritant hij scrolt elk stukje waar een scrol bar staat te gelijk . Verder is hij wel mooi

Qué?
Hoe bedoel je? :o
 
Thijs X

Thijs X

27/05/2007 18:46:00
Quote Anchor link
Jammer van al die apparte frames, probeer er 1 geheel van te maken en inderdaad al die scrollbalken zijn zwaar irritant.
 
- -

- -

27/05/2007 18:53:00
Quote Anchor link
Idd, irri van die 3 (!) scrollbalken
 
Jan geen

Jan geen

27/05/2007 18:58:00
Quote Anchor link
rommelig
 

27/05/2007 18:59:00
Quote Anchor link
Kleiner als 1440x900 moet je scherm dus niet zijn dan zie je de helft pas.
Ik vind het simpelweg niks.


edit:
Na het nogmaals te bekijken zie ik wat het is. Ik weet niet waar ik moet kijken. Het is voor mij niet mogelijk om te zien waar het overgaat en wat het belangrijkste is. Ik zie een header, maar ik wordt afgeleid door dat groene vlak, en daarnaast weer het witten. Ik weet gewoon niet precies waar ik moet kijken voor de main content. Daardoor wordt het voor mijn ogen erg onrustig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Reinhout

reinhout

27/05/2007 19:16:00
Quote Anchor link
waarom werk je met frames?
gooi die eens weg en misschien een iets donderder tekstkleur tegenover de felgroene achtergrond

als je dit doet zal het al een groot verschil zijn ;)
 
Thijs

Thijs

27/05/2007 19:28:00
Quote Anchor link
Waarom denken jullie toch dat ik met frames werkt >:O
Ik gebruik gewoon div's (behalve de shoutbox) die lijken op frames...

stuur ook aub een screenshot van de layout naar [email protected] :)


thx,
thijs

ps: welke idioot zit geretardeerde berichten te posten -_- ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs
 
Raymond ---

Raymond ---

27/05/2007 19:46:00
Quote Anchor link
DIV met overflow si ent zo irritant als frames.
 
Thijs

Thijs

27/05/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 27.05.2007 18:53:
Idd, irri van die 3 (!) scrollbalken


3 scrollbalken? Ik zie er maar 2:
- het nieuws lang de banner
- de content
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/05/2007 20:28:00
Quote Anchor link
Ik vind het niet zo heel beroerd hoor. Ik zou naast dat groen en blauw nog een contrasterend kleurtje gebruiken ergens. Nu is het hele scherm groen en/of blauw. Misschien wat meer wit gebruiken, bijvoorbeeld als achtergrond bij de teksten, en de kleurvlakken een kleiner percentage van het scherm in beslag laten nemen.
Edit:
edit: typfoutje veranderd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Thijs

Thijs

27/05/2007 20:43:00
Quote Anchor link
Je hebt zeker niet ongelijk,
maar ik sowieso de mogelijkheid aanbieden om van thema / layout te veranderen :)

Oja:
ik ga nu wat experimenteren met achtergrondskleuren voor het contentvlak,
raadpleeg http://www.colorschemer.com/schemes/index.php?sort=rating&start=100 en als je denkt een mooie passende kleur gevonden te hebben, laat 'm dan hier achter aub ^^

Greets,
Thijs
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs
 
- -

- -

28/05/2007 06:25:00
Quote Anchor link
De pagina is 8KB, en de afbeeldingen zijn in totaal 325KB, is wat veel...
 
Thomas

Thomas

28/05/2007 11:23:00
Quote Anchor link
ik heb hier een ThinkPad met een 800x600 tft scherm, met een beeldschermresulutie van 1024x768, maar om je hele site te kunnen zien moet ik inderdaad al flink scrollen. Laat staan als de site echt inhoud krijgt
 

28/05/2007 11:47:00
Quote Anchor link
Ik zit hier in Konqueror en het ziet er niet uit, chaotisch, halve teksten die wegvallen etc etc.

Afbeelding
 
Thijs

Thijs

28/05/2007 12:28:00
Quote Anchor link
Blegh :/
Ziet er afgrijselijk uit op jullie schermen.. hoe kan dat toch :(
 
Nvt nvt

nvt nvt

28/05/2007 12:45:00
Quote Anchor link
ik vind dat de content in dat frame wat meer naar recht mag, of nog een stukje groene balk of hoe je t wilt noemen links ervan
 

28/05/2007 14:13:00
Quote Anchor link
@Thijs

Als je moet kiezen uiteindelijk, is Konquerer een heel weinig gebruikte browser. (Het is de standaard browser van de KDE desktopomgeving op Linux ;-))

Maar op welk platform bekijk jij je site dan?

Besturingssysteem?
Browser?
Schermresolutie?
 
Thijs

Thijs

28/05/2007 14:50:00
Quote Anchor link
Gijs, ziet het er nu al wat anders uit?
Ik heb wat zaken verandert, maar of het helpt weet ik niet :/

- Ik gebruik FF / IE (ze zien er op beiden identiek uit)
- resolutie: 1440x900 (zo'n widescreen HP Pavillion notebook)


Graag had ik nog meer van die screenshots gezien ^^


Thijs
 
Reinhout

reinhout

28/05/2007 15:21:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je je te veel baseert op jouw groot scherm want op een 1024x??? resolutie heb ik ook een horizontale balk, de site kan dus gewoon niet op het scherm...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.