Developer aangeboden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Christiaan Kras

Christiaan Kras

26/07/2013 16:44:10
Quote Anchor link
Beste PHP Hulp leden,

Kras IT
Kras IT is een nieuw bedrijf dat per 1 augustus 2013 beschikbaar is voor opdrachten. Ik ben beschikbaar als freelance software ontwikkelaar.

Bent u op zoek naar een freelance software ontwikkelaar? Al bijna 10 jaar lang ben ik, Christiaan Kras, werkzaam in de IT met een focus op software ontwikkeling, in de breedste zin van het woord. Hieronder vallen websites, webapplicaties, server backends en desktop applicaties. Tezamen met een ruime kennis van zowel Ubuntu Linux als Windows levert dit een breed inzetbaar arsenaal aan vaardigheden op.

Ik heb ruime ervaring met PHP, Perl, HTML, CSS, Javascript en CoffeeScript. Voor een volledig profiel wil ik u doorverwijzen naar http://www.kras-it.nl/over-mij.

Diensten
Of u nu een website, webapplicatie, desktop- of serverapplicatie benodigd bent. Ik kan u daarmee helpen. Vanaf het begin tot het eind zal ik samen met u uw wensen bespreken en realiseren naar het gewenste eindproduct.

Heeft uw website of webapplicatie specifieke hosting eisen? Ik kan voor u op maat een server inrichten en onderhouden. Met een maatwerk server kan deze dusdanig op uw website of webapplicatie afgestemd worden om zo de beste performance te behalen. Hiervoor maak ik gebruik van schaalbare cloud servers.

Ik ben beschikbaar op zowel uur- als projectbasis.

Contact
Kan ik iets voor u betekenen? U kunt mij bereiken via [email protected] of kijk op http://www.kras-it.nl voor overige contactmogelijkheden.


Met vriendelijke groet,

Christiaan Kras
Kras IT
http://www.kras-it.nl
Gewijzigd op 26/07/2013 16:45:19 door Christiaan Kras
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.