devosarchitecten.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pepijn de vos

pepijn de vos

24/08/2008 14:54:00
Quote Anchor link
hoi,

deze site ben ik aan het maken voor mijn vader.
de php word geregeld door wordpress, de css maak ik zelf.

mijn vader is architect, en werkt veel met licht (en donker), zodat je op de goede momenten op de goede plek in huis een zonnetje hebt, ook werkt hij veel met hout en ecologische dingen. hij doet ook veel met het proces van het ontwerp maken samen met de cliënt(en hun schaduw)

de site gaat ook veel foto's bevatten, vandaar heb ik gekozen voor zwart en wit met die schaduw.(die trouwens me rekt als het witte gedeelte ook langer word)
de oranje en de blauw van de links zijn ook elkaars complementaire kleur.

waar ik nog me zit is het lettertype van de site, en een mooie simpele mannier om de foto's bij de projecten te presenteren.

de oude site is nog te vinden op: http://iramdev2.websites.xs4all.nl/
PAS OP, OUDE SITE GEMAAKT MET MICROSOFT WORD!!!

Afbeelding

werkt met safai, opera en firefox,
ie ga ik later aan werken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn de vos
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:34:03
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/08/2008 15:06:00
Quote Anchor link
Met alle respect, maar zo'n website dient een visitekaartje te zijn en ik denk niet dat het op dit moment klanten op gaat leveren.
 
Loran DP

Loran DP

24/08/2008 15:06:00
Quote Anchor link
Ik vind hem te leeg misschien een foto links boven?
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

24/08/2008 15:07:00
Quote Anchor link
Ik vind het ontwerp nou niet echt ... denderend te noemen.. sterker, ik zou het nog geen website willen noemen. Je kunt nog veel meer (en mooier) vormgeven. Pas de breedte van je witte vlak eens wat aan.. Ik heb er een hekel aan als deze zo breed is. Verder zou ik je menu echt wat mooier maken en zou ik er een header plaatje bijzetten.
De tekst "where tere is much light" zou ik ook niet zo klakkeloos daar neerzetten. Dit kun je beter gebruiken bij een normale content pagina. Niet bij een formulier.. en haal je echo hello world eens weg :D

Er is nog wel meer, maar ik denk dat je het wel begrijpt. (PS zwart wit contrast op websites is not done ;) misschien kun je daar nog eens naar kijken?)
 
--

--

24/08/2008 15:09:00
Quote Anchor link
Ziet er ouderwets uit.. Gooi de hele achtergrond maar weg en ga dan verder..
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

24/08/2008 15:10:00
Quote Anchor link
Ik vind het ontwerp nou niet echt ... denderend te noemen.. sterker, ik zou het nog geen website willen noemen. Je kunt nog veel meer (en mooier) vormgeven. Pas de breedte van je witte vlak eens wat aan.. Ik heb er een hekel aan als deze zo breed is. Verder zou ik je menu echt wat mooier maken en zou ik er een header plaatje bijzetten.
De tekst "where tere is much light" zou ik ook niet zo klakkeloos daar neerzetten. Dit kun je beter gebruiken bij een normale content pagina. Niet bij een formulier.. en haal je echo hello world eens weg :D

Er is nog wel meer, maar ik denk dat je het wel begrijpt. (PS zwart wit contrast op websites is not done ;) misschien kun je daar nog eens naar kijken?)
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

24/08/2008 15:14:00
Quote Anchor link
arjan, ik hoop dat je het nu over de oude site hebt?
die is inderdaad niet echt stevig in elkaar gezet, maar gek genoeg krijgt hij er zelfs complimenten voor, als je hem met ie 6 bekijkt schijnt het nog heel te blijven, en dan vinden mensen hem heel rustig enzo, het heeft me ook enige moeite gekost om mijn vader te overtuigen dat hij iets nodig had dat in alle browsers werkte en makkelijk aan te passen is.
als je de nieuwe site bedoelt, dit is niet de index maar een blog post he... en zou je dan aan kunnen geven wat er mis is?

loran, zoals ik zei komen er een hoop foto's in, dus dan wil ik niet te veel storende dingen in het ontwerp, en mijn vader wil alles zo minimaal mogelijk, zoals bij de oude site.
maar er komt nog wel ergens een logo in, ben nog niet helemaal zeker over de plaats.

en net zoals de oude site krijgt deze ook een paar project foto's op de index, maar dan random uit een database, als het aan mij ligt.

er komt dus nog ene logo bij, header plaatje wil ik niet... wat zou je hier bij kunnen zetten dat niet groot en storend is?
ik heb sinds kort nogal een breed scherm, dus is even wennen dat het op een normaal scherm heel breed lijkt nu... gaat misschien wel wat af.
"where there is much light the shadow is deep" hoort bij het ontwerp, en is geen content text, misschien iets duidelijker onderscheiden? aan de andere kant denk ik dat als je een normale content pagina hebt, dan heb je het dnek ik wel door, en zeker als je het op de 2de weer tegen komt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door pepijn de vos
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

24/08/2008 15:23:00
Quote Anchor link
Waarom zou je geen header plaatje doen? Het lijkt echt ouderwets zo.. Persoonlijk zou ik zo`n website meteen weer wegklikken.
 
- -

- -

24/08/2008 15:25:00
Quote Anchor link
Als je doelt op dat onderste plaatje, ik hoop dat dat de oude site is en dat je dús bezig bent met een nieuwe?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/08/2008 15:37:00
Quote Anchor link
Doe anders hier eens inspiratie op,
Dat zijn ech mooie proffesionele templates voor een architect.

Zodra je op de site komt, moet je meteen door hebben dat t over een architect gaat, en je moet niet eerst te hoeven lezen voordat je weet waar t over gaat.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

24/08/2008 15:37:00
Quote Anchor link
die link is de oude, het plaatje de nieuwe.
is de nieuwe nou echt ze slecht?

hij is sober... of kaal als je wil en nog niet mooi afgewerkt, maar wat er zo slecht aan is...
oke, er zijn een paar punten weer ik me wel in kan vinden, maar...
hoezo ouderwets bijvoorbeeld?

ik zou graag wat meer uitleg en opbouwend commentaar hebben.

er komt een logo bij, en de links en titels krijgen een ander lettertype.
hier is nog een plaatje met wat foto's, een oud plaatje, en niet echt de mannier waarop ik die foto's er in wil hebben, maar het geeft misschien even een wat andere indruk dan dat andere plaatje.

in een header plaatje zie ik niet zo veel... misschien een stuk van een gebouw, maar zowat elke pagina krijgt foto's, dus zo leeg als die eerste foto blijft het niet hoor...

Afbeelding
 
- -

- -

24/08/2008 15:48:00
Quote Anchor link
Het is gewoon een achtergrond met tekst aan de linkerkant, en een frame erop geplakt met tekst. Wat denk je zelf?
 
Vincent

Vincent

24/08/2008 15:54:00
Quote Anchor link
bah
 
Bart van der veen

bart van der veen

24/08/2008 16:07:00
Quote Anchor link
als tegenhanger, dit is voor een groot architecten kantoor in rotterdam:
http://www.groupa.nl/brandnew/

dat van jou is gewoon te leeg en te donker, architectuur gaat over beelden. houd daar rekening mee.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

24/08/2008 17:05:00
Quote Anchor link
zucht... dus een architecten site heeft veel grote foto's en is minimalistisch met leuke flash effecten?

wat bedoel je met te donker? er zijn sites die helemaal zwart zijn...

volgens mij is het verschil tussen kaal/leeg en minimalisme de details, en ik heb al gezegd dat ik nog niet tevreden ben over het lettertype, de links en headers en sommige afmetingen en marges, de meeste staan gewoon nog op de standaard waardes.
zeker het menu en de header kunnen wel beter vind ik.

en ik heb ook al gezegd dat hier veel foto's op komen, dus dat het niet een lap text word.

dus... waar zit het probleem? wat maakt het kaal, leeg, ouderwets, lelijk en weet ik wat niet meer?
is gewoon heel het concept fout van die schaduw? of ligt het aan de achtergrond, de maten, het lettertype, de verhouding, de inhoud, de plaatjes, weet ik veel wat...

ik denk niet dat het jullie op andere ideeën brengt, maar hier een screenshot van hoe het op mijn scherm is met wat plaatjes op de home pagina, alleen de kleuren zijn hier raar...

Afbeelding

en voor diegene die geklaagd hebben over die achtergrond:
Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door pepijn de vos
 
Arend a

Arend a

24/08/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Ik stoor me persoonlijk nogal aan de gradient op de achterzijde. Ik denkd at het concept van de schaduw leuk bedacht is, maar dat het grafisch niet echt goed werkt. Bovendien is die quote van ghoete wel een beetje cliche, om die nou zo prominent op je site neer te zetten? Inhoudelijker wordt het mij er niet duidelijker op.

Ik denk dat je die site meer als portfolio moet intrepeteren. Interessante vragen om je site op te baseren:

- Hoe laat je projecten zo mooi en interessant mogelijk zien (schetsfase / ontwerpfase / definitief of achteraf) en verschillende schaalniveaus (stedelijk, buiten / binnen / detail)

- Wat onderscheid de vos architecten van andere architecten bureaus, wat is de visie?

- Geeft tekst de ruimte. Ik begrijp je afkeer van die lappen tekst niet zo, het is volgens mij juist iets waarin je onderscheid maakt met andere bureau's. Een uitgebreide visie kan je ook prima uitgebreid vertellen.
 
Bart van der veen

bart van der veen

24/08/2008 17:40:00
Quote Anchor link
de overgang op de website zijn geen flash, maar javascript.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

24/08/2008 17:50:00
Quote Anchor link
kijk, daar heb ik wat aan arend...

ik vind die quote wel mooi, maar misschien moet hij ook wel weg...(kleiner?)
zelfde geld voor die achtergrond, maar die is 300kb, dus die gaat er iig uit.
ik vind die schaduw juist wel mooi. als ik daar nou in plaats van die quote een soort fotolade van maak?

de meeste projecten zijn eigenlijk alleen foto's achteraf, op de oude site is te zien dat het meestal wat kleine foto's zijn met een stukje uitleg.
deze site kan je ook zien als een lightbox, dat witte ding alsof hij over de rest heen ligt, als ik dus die quote weg haal en daar onder een fotolade maak, kan ik dus als men op een foto tussen de text of in de lade klikt te text laten verdwijnen en de hele content een lightbox(of wanabe-polaroid) maken.

mijn vader heeft een hele uitgebreide visie, die ook op de oude site staat, maar een ding is dat hij vaak rekening houd met waar de kamers zijn ten opzichte van de zon, en dat mensen vaak hun blinde vlek/schaduw tegen komen in het ontwerp proces, vandaar dit schaduw idee.(ook omdat zwart en wit lekker neutraal zijn om foto's weer te geven)

ik heb geen afkeer van text, en er zal ook zeker veel text op de site komen, maar een foto zegt meer dan 100 woorden... soms, en omdat mijn eerste screenshot geen foto's had heb ik heel nadrukkelijk gezegd dat er in de uiteindelijke site meer foto's komen.
 
- -

- -

24/08/2008 23:00:00
Quote Anchor link
Ik blijf er nog steeds bij dat het niets meer is dan 2 plaatjes op elkaar geplakt..
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

04/10/2008 15:40:00
Quote Anchor link
het ia alweer een tijdje geleden, maar de site staat nu online, en ik ben benieuwd of iemand hier al van mening verandert is.

http://www.devosarchitecten.nl/index.php

zonder index.php word je nog doorverwezen naar de oude site... tot dat de text en foto's er ook op staan.
 
--

--

04/10/2008 15:42:00
Quote Anchor link
Zoals hierboven al meerder malen gezegd is, snap ook ik niet waarom je nou nog steeds die dikke schaduw hebt. Ik weet niet of je vader oude gebouwen ontwerpt, maar je hoeft de website iig niet zo te doen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.