digital tour (foto 360°) omgeving herhalen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Php knipper

php knipper

18/10/2014 20:11:38
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben aan het experimenteren om iets te maken als google streatvieuw, echter bots ik tegen een probleem.
Met onderstaande code kan ik al slepen zoals in google, maar wanneer ik de foto eindig krijg ik zwart (wat normaal is want dat is de achtergrondkleur). Hoe kan ik de foto zo laten herhalen dat de div (.deur) ook mee herhaalt zowel aan de linker als aan de rechter kant en dat de onnodige foto's worden gewist?

Ik dacht aan een trigger met de margin-left van de (.room) - de scherm breedte maar dit triggerde de verkeerde kant

Alvast bedankt,
Mvg. Knipper

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<div class="placeholder">
            <div class="room">
                <img draggable="false" style="-moz-user-select: none;float:left;" src="img.jpg" height="100%">
                <div class="deur" style="background: rgba(0, 0, 0, 0.5);width: 100px;height: 100px;z-index: 8;position: relative;top: 20;left: 800;"></div>
            </div>
        </div>
        <script>
            $( document ).ready(function() {
                var muis_ingedrukt = false; /*trigger muis ingedrukt (true) of niet (false)*/
                var muis_klik = 0; /*horizontale pixel op moment van klikken van muis*/
                var muis_sleep = 0; /*horizontale pixel tijdens sleep van muis*/
                var margin_nieuw = 0; /*margin die moet worden toegevoegd of verwijderdt*/
                var margin_foto = 0; /*huidige margin van de foto*/
                
                $('.room').mousedown(function(e){
                    muis_ingedrukt = true;
                    muis_klik = e.clientX;
                    margin_foto_dummy = margin_foto;
                });
                
                $(document).mouseup(function(){
                    muis_ingedrukt = false;
                })
                
                $('.room').mousemove(function(event){
                    if(muis_ingedrukt == true) {
                        /*Slepen van de image*/
                        muis_sleep = event.pageX;
                        margin_nieuw = muis_sleep - muis_klik; /*berekenen van de nieuwe margin*/
                        $(".log").text(margin_foto);
                        margin_foto = margin_foto_dummy + margin_nieuw ;
                        $(".room").css("margin-left", margin_foto + "px");
                    }
                    
                    
                });
            });
        </script>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:12:06
 
Php knipper

php knipper

20/10/2014 20:37:38
Quote Anchor link
Ik heb mijn code bijgewerkt http://jsfiddle.net/8f7xu1qe/ nu als ik buite beeld ga dan gaat de margin naar de andere kant maar daar loopt het mis met de muis, je kan niet verder totdat je loslaat en weer vastgrijpt.

Iemand een idee om dit te fixen?

Alvast bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.