Dir uitlezen en weergeven als jpg+text

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arjan jansen

arjan jansen

10/01/2009 01:09:00
Quote Anchor link
Hallo

weet iemand of er een script is dat je dir leest maar ook meteen de bestanden doet openen zoals een afbeelding en tekstfile

Arjan
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:12:25
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/01/2009 12:25:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je met openen?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

10/01/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Hiermee kan je de bestanden van een directory uitlezen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    $dir
= opendir("directoryname/");
    while($this_file = readdir($dir)) {
        if($this_file !== "." and $this_file !== "..") {
            echo $this_file . "<br />";
        }
    }

    closedir($dir);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/01/2009 12:42:00
Quote Anchor link
@paradox
opendir is zoooooooo PHP4..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach(glob('directoryname') as $bestand)
{

    echo $bestand.'<br />';
}

?>
 
Jeroen

Jeroen

10/01/2009 13:03:00
Quote Anchor link
Arjan,

Hier staat alles wat jij zoekt: http://nl.php.net/manual/en/class.directoryiterator.php.
 
Arjan jansen

arjan jansen

10/01/2009 18:48:00
Quote Anchor link
Hallo


met uitlezen bedoel ik het weergeven van de afbeelding of text bestand
ik de dir staat zowel jpg als text bestanden nu wil ik dat de tekst ook word weergegeven als tekst en de afbeelding ook natuurlijk
er zijn scripts die je laten zien wat er in staat maar dat bedoel ik niet


Arjan
 
Hipska BE

Hipska BE

10/01/2009 18:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach(glob('directoryname') as $bestand)
{

    echo '<iframe src="'.$bestand.'"></iframe>';
}

?>

Ik weet dat het niet de properste oplossing is, maar het doet ongeveer wat de TS wil.

(denk ik)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.