DirectAdmin error map

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 12:04:20
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met htaccess, maar het lukt me niet om dit probleem op te lossen. :/
Wat ik graag wil is dat als een pagina of map niet bestaat, een custom error pagina wordt weergeven.

Tot dusver werkt dit, behalve wanneer ik /error/ aanroep. Deze geeft altijd het volgende weer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Nu heb ik gemerkt dat dit alleen het geval is wanneer ik DirectAdmin op mijn server heeft staan. En ook de site van DirectAdmin zelf heeft dit 'probleem':

http://www.directadmin.com/error/

Op Google kan ik hier niets over vinden.
Weet hier iemand hoe je dit oplost?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 10:45:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2015 12:06:03
Quote Anchor link
Is /error niet al voorbehouden voor de algemene error-map? Gebruik eens een andere naam voor deze map.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 12:06:55
Quote Anchor link
Het is niet de bedoeling dat ik een map wil aanmaken die /error/ heet, ik zou graag willen dat wanneer in de adresbalk /error/ wordt getypt, deze ook gewoon naar mijn eigen error pagina gaat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2015 12:11:45
Quote Anchor link
Ook op mijn server speelt het. Ik denk dat het iets van Apache of DirectAdmin is wat diep in het systeem zit, en niet met een rewriterule kan worden opgelost. Ik zou een een andere mapnaam gebruiken dan /error/.

Tenzij je zin hebt om DirectAdmin misschien zover te hacken, waarna je na een update weer terug bij af bent.

Waarom wil je eigenlijk /error laten verwijzen naar je errorpagina? Je zou eventueel ook een subdomeinnaam kunnen overwegen.
Gewijzigd op 30/01/2015 12:13:15 door - Ariën -
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 12:26:24
Quote Anchor link
Ik wil alle paden in de adresbalk die niet bestaan, doorsturen naar een error pagina, en omdat de error-map niet bestaat binnen mijn public_html, wil ik ook deze laten doorsturen naar een error pagina.

Maar dan zal er niks anders opzitten dan dit gewoon zo te laten, helaas.

Bedankt voor je hulp in ieder geval! :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 12:38:14
Quote Anchor link
Heb je al geprobeerd via een .htaccess bestandje?

Redirect 301 /error/ mycustomerror
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:02:40
Quote Anchor link
Ook dat lijkt niet te werken. :/

Als ik dit doe, dan laat /error/ zien wat er op index.php staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine On

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l
RewriteRule ^(.*)$ /public/index.php [L]


Maar wanneer ik het volgende doe, werkt het weer niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine On

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l
RewriteRule ^(.*)$ /public/$1 [L]
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:07:52
Quote Anchor link
Heb je mijn voorbeeld met iets reëels ingevuld? Bijv. zoiets:

Redirect 301 /error/ http://www.mijnsite.nl/bestaatniet

(mijnsite.nl uiteraard vervangen door de naam van jouw site)
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:09:13
Quote Anchor link
Ja, ik heb het voor de zekerheid ook nog geprobeerd met andere namen dan /error/ en daar werkte het wel. /error/ is het enige pad in de adresbalk waarbij ik het niet voor elkaar krijg deze ergens anders naar te linken.
Gewijzigd op 30/01/2015 13:12:08 door Lord Gaga
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:15:51
Quote Anchor link
En als je in mijn voorbeeld /error/ vervangt door /error ? (zonder die laatste slash?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:17:46
Quote Anchor link
Dat werkt wanneer ik /error in de adresbalk type, maar niet bij /error/ en daar is waar het probleem ligt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:28:20
Quote Anchor link
Kun je dit eens helemaal bovenin je index.php zetten

exit('test!');

En ga dan eens naar mijnsite.nl/error/

Wat komt er dan in beeld te staan?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:30:24
Quote Anchor link
Dat werkt i.c.m. met de volgende htaccess:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine On

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l
RewriteRule ^(.*)$ /public/index.php [L]


Het punt is alleen, ik wil niet alle pagina's naar /public/index.php sturen.

/foo.php moet naar /public/foo.php
/bar.php moet naar /public/bar.php

etc.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:33:08
Quote Anchor link
Maar dat was mijn vraag niet ;)

Als je die regel in index.php zet, en je gebruikt het .htaccess bestand niet, wat gebeurt er dan?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:34:55
Quote Anchor link
Als ik nu naar /index.php ga, zie ik "test!", als ik naar /error/ ga zie ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Forbidden
You don't have permission to access /error/ on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Gewijzigd op 30/01/2015 13:35:08 door Lord Gaga
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:37:16
Quote Anchor link
Oké, helder.

Dat is precies wat ik wilde weten. Dan lijkt het erop dat die error-pagina al wordt aangerooepen nog voordat het request binnenkomt in de document root, dus een niveau hoger als het ware. Dan vrees ik eigenlijk dat je er niks aan kunt doen via htaccess. Ik denk dat je het een nivea hoger moet zoeken.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:41:38
Quote Anchor link
Ik ben op dit moment de hele mappenstructuur van mijn server aan het doorzoeken naar een map of bestand dat error heet, en het ziet er naar uit dat in /var/www/ een map zit die error heet.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:48:45
Quote Anchor link
Dat zou kunnen. Wellicht zit daar een .htaccess bestandje in, maar het kan ook in je (hoe heet dat bstand ook weer) httpd.conf (geloof ik) zitten. Alleen ik weet niet of je daar veilig aan kunt sleutelen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2015 13:51:50
Quote Anchor link
Ik zou het afraden, omdat je niet weer of DirectAdmin het leuk zou vinden.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/01/2015 13:52:59
Quote Anchor link
Er zitten meerdere mappen in /var/www/ en als ik die in de adresbalk invul krijg ik gewoon te zien dat die mappen niet bestaan, misschien kan ik er ergens voor zorgen dat dit ook met de error map gebeurd. In httpd.conf heb ik niets kunnen vinden wat ik zou kunnen wijzigen dat dit probleem eventueel zou verhelpen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/01/2015 13:53:09
Quote Anchor link
>> Ik zou het afraden, omdat je niet weer of DirectAdmin het leuk zou vinden.

Nee, dat weet ik ook niet. Wellicht heeft DA een post-configuratiebestandje dat je wel veilig kunt aanpassen en waar je de instelling kunt aanpassen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.