Directory verplaatsen naar andere dir

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joni Fleischer

Joni Fleischer

08/11/2009 21:27:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Bestaat er een functie om een complete dir te verplaatsen naar een andere dir?

Ik heb een directory advertenties
daarin heb ik een directory temp

Daarin word een tijdelijke map aangemaakt met foto's
Nu wil ik die map 1 dir omhoog verplaatsen incl die foto's.

Iemand enig idee???
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:34:15
 

08/11/2009 21:32:00
Quote Anchor link
php move directory.
rename zou moeten werken.
 
Joni Fleischer

Joni Fleischer

08/11/2009 21:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$map1
= "images/map1/foto";
$map2 = "images/map2";

rename($map1,$map2);
?>


krijg ik:

Warning: rename(images/map1/foto,images/map2) [function.rename]: No error in C:\wamp\www\Paintball Markt\test4.php on line 5
 
- SanThe -

- SanThe -

08/11/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Ik denk wel dat je het gehele path moet opgeven. (Weet het niet zeker want ik gebruik het zelf nooit)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.