display op block zetten ipv none

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ed van Papenrecht

Ed van Papenrecht

17/08/2011 15:57:05
Quote Anchor link
Hoi Iedereen,

Ik ben iets aan het testen, ik wil dat wanneer de gebruiken geen javascript aan heeft staan de melding weergeven: Geen javascript geïnstalleerd.

Ik wil dit doen aan de hand van display:none. Als de pagina geladen is moet javascript de display op display:block zetten.

Ik ben totaal een noop in javascript, dus mijn vraag is hoe kan ik dit doen. In mijn stylesheet heb ik mijn div op display:none staan. En javascipt moet dit op display:block zetten.. Hoe pak ik dit aan? iets zoals hieronder??

<script>
document.getElementById ('container') style.display = "block".;
</script>
<noscript>
U moet javascript inschakelen.
</noscript>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 14:35:40
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

17/08/2011 16:58:47
Quote Anchor link
Alleen de noscript-tags zijn voldoende om alleen zichtbaar te worden als de javascript uit staat. Mocht je dit echter andersom willen, dan moet je in deze richting denken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div id="container" style="display: none;">
Javascript staat aan.
</div>
<noscript>
Javascript staat uit.
</noscript>
<script language="javascript">
document.getElementById('container').style.display = 'block';
</script>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.