Div 1 Div 2 Div 3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen Plum

Jeroen Plum

19/02/2012 03:34:36
Quote Anchor link
Div 1 Div 2 Div 3

Div 1 zijn links Div 3 zijn link die in het midden moeten worden geopend

ik heb wel eerder een vraag geplaatst maar die ben ik kwijt

Hoe kan ik er voor zorgen dat div 1 en 3 in het midden (div 2 ) worden geopened
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:04:59
 
Wesley barbery

wesley barbery

19/02/2012 10:35:36
Quote Anchor link
interne links -> jQuery
 
Wouter J

Wouter J

19/02/2012 11:00:47
Quote Anchor link
Wesley, dat raakt nog kant nog wal. jQuery is tegenwoordig geweldig en 'jQuery kan alles' en als iemand geen antwoord weet geeft hij maar jQuery als antwoord.

@Jeroen, bedoel je soms deze vraag: http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/links-openen-in-div/76803/ Als je naar Bekijk Mijn Profiel gaat zie je al je topics. Daarnaast kun je altijd nog google gebruiken: site:phphulp.nl Jeroen Plum links openen in div en dan krijg je ook je resultaat. Beetje onnodig om een vraag 2 keer te stellen, vind je niet?
 
Phpnuke r

phpnuke r

19/02/2012 11:07:24
Quote Anchor link
Gewoon wat text in een element plaatsen:

document.getElementById("elementid").innerHTML="Ik ben de nieuwe content";

Jquery gebruiken om text van files op te halen:

$("#elementid").load("test.html");

En zonder jquery, ik beb me niet verdiept in pure ajax zonder jquery. Op het internet kun je genoeg vinden onder "Javascript ajax get file content" ofzo.
 
Wesley barbery

wesley barbery

19/02/2012 11:29:59
Quote Anchor link
Phpnuke r op 19/02/2012 11:07:24:
Gewoon wat text in een element plaatsen:

document.getElementById("elementid").innerHTML="Ik ben de nieuwe content";

Jquery gebruiken om text van files op te halen:

$("#elementid").load("test.html");

En zonder jquery, ik beb me niet verdiept in pure ajax zonder jquery. Op het internet kun je genoeg vinden onder "Javascript ajax get file content" ofzo.




Toevoeging op 19/02/2012 11:30:35:

was dus het bovenstaande dat ik bedoelde, had waarschijnlijk beter moeten verduidelijken.
Gewijzigd op 19/02/2012 11:31:15 door wesley barbery
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.