DIV aan onderkant browser.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matthijs M

Matthijs M

13/09/2010 23:14:20
Quote Anchor link
Is het mogelijk om een div aan de onderkant van de browser te plakken? Zoals op download.cnet.com. Die 'toolbar' bijft altijd aan de onderkant en loopt over de content heen.

Zover ik zie in de paginabron is dit een div alleen kan ik het niet terug vinden in de css file.

Wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 10:54:55
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

13/09/2010 23:23:22
Quote Anchor link
Al hier gekeken? Staat volgens mij vast wel wat info tussen.
 
Johan Dam

Johan Dam

14/09/2010 08:18:12
Quote Anchor link
combinatie van position:fixed; en bottom:0px; moet wel lukken, toch?
 
Milo S

Milo S

14/09/2010 14:35:32
Quote Anchor link
*Verwijderd*

Edit:
Ik heb het nog even nagezocht voor je, heb ooit 't zelfde probleem gehad en dit was mijn oplossing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<html>
    <head>
        <title>Blaat</title>
    </head>
    
    <body>
    
        <div class="wrapper">
                    
            <div class="push"></div>
        </div>
            
        <div class="footer">
        </div>
        
    </body>
</html>


en dan als css:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
html, body {
    height: 100%;
    
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    
    text-align: center;
}
div.wrapper {
    width: 100%;
    min-height: 100%;
    height: auto !important;
    height: 100%;
    
    text-align: center;
    position: relative;
}
    div.push {
        width: 950px;
        height: 100px;
        
        float: left;
        clear: both;
    }

div.footer {
    width: 100%;
    height: 100px;

    position: absolute;
    bottom: 0;
    margin-top: -100px;
}


Dan kan je je code binnen de wrapper opbouwen ;)
Gewijzigd op 14/09/2010 14:50:14 door Milo S
 
Matthijs M

Matthijs M

14/09/2010 23:06:57
Quote Anchor link
@Milo S: Bedankt! het was ff klooien, en heb van 'class' 'id' gemaakt. Het is echt heel vet nu :D
@The Dutch Guy: ?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/09/2010 23:23:39
Quote Anchor link
Wanneer ik dit in internet typte kwam er al redelijk wat naar boven, volgens mij niet veel anders dan wat hierboven staat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.