Div border

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

18/10/2010 19:04:30
Quote Anchor link
Hallo,

Sinds kort probeer ik met divs te werken ipv tabellen, maar als ik een div maak met een height van 85px; en een bottom border van 2px; dan krijg ik in Internet Explorer een div die 85px; hoog is, maar in Mozilla krijg ik een div die 87px; hoog is (daar is de border bij de width opgeteld)

Is er ook een manier zodat in Mozilla de border niet bij de width word opgeteld?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:05:50
 
Milo S

Milo S

18/10/2010 19:09:13
Quote Anchor link
Nee je moet het andersom bekijken... is er ook een manier zodat internet explorer hem wel meetelt :D.
Geen idee, maar het is wel duidelijk dat je naar de verkeerde browser kijkt internet explorer bah...
 
Lord Gaga

Lord Gaga

18/10/2010 19:10:32
Quote Anchor link
kan ook, het is in ieder geval behoorlijk irritant dat die browsers elkaar zo in de weg zitten..
 
Jasper DS

Jasper DS

18/10/2010 19:25:39
Quote Anchor link
ie volgt gewoon niet zo strict de regels daarom test je eerst beter in FF en ga je het dan goed zetten voor ie (bij ie9 gaat dat beter zijn)
Gewijzigd op 18/10/2010 19:26:07 door Jasper DS
 
Lord Gaga

Lord Gaga

18/10/2010 19:26:55
Quote Anchor link
Ja, maar ik weet dus niet hoe ik dat moet oplossen
 
Jasper DS

Jasper DS

18/10/2010 19:28:26
Quote Anchor link
post ander je code even. en zorg ervoor dat alles w3c valid is
 
Lord Gaga

Lord Gaga

18/10/2010 19:39:27
Quote Anchor link
Ik heb nu dit: (.css bestandjes doe ik pas als alles werkt)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<html>
<head>
<title>Test</title>
</head>

<body style="margin: 0px 0px 0px 0px;">


<div style="
position: absolute;
margin: 0px 0px 0px 0px;
padding: 0px 0px 0px 0px;
border-bottom: 2px solid #000000;
width: 100%;
height: 85;
background-color: #528FCB;
"></div>

</body>
</html>
 
Jasper DS

Jasper DS

18/10/2010 19:48:16
Quote Anchor link
werk ineens in een .css bestand waarom zou je dat nu niet doen?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

18/10/2010 19:49:29
Quote Anchor link
ik vind het irritant om steeds van bestand heen en weer te gaan, op deze manier vind ik dat makkelijker gaan
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

18/10/2010 19:53:53
Quote Anchor link
hoe zie je dat in ff de border erbij op wordt geteld? Als ik het doe zie ik geen verschil?
 
Marc rc is as

Marc rc is as

18/10/2010 19:54:23
Quote Anchor link
Niet eigenwijs doen, jasper heeft gelijk.
Gebruik achter dat cijfer "85" ook px oid.


Als je een externe stylesheet maakt kan ik je helpen. Ik denkt nl dat dit inline niet gaat werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
#divnaam {
position: absolute;
margin: 0px 0px 0px 0px;
padding: 0px 0px 0px 0px;
border-bottom: 2px solid #000000;
width: 100%;
height: 85px;
.height: 83px;
background-color: #528FCB;
}
 
Lord Gaga

Lord Gaga

18/10/2010 19:54:52
Quote Anchor link
screen van IE en Moz, de bovenkant van de dvis op gelijke hoogte zetten en dan zie je dat de border in IE eerder begint dan die van Moz
 
Jasper DS

Jasper DS

18/10/2010 19:57:20
Quote Anchor link
begin al met dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<html>
<head>
<title>test</title>
<style type="text/css">
<!--
body {margin: 0px 0px 0px 0px;}
#test_div {
position: absolute;
margin: 0px 0px 0px 0px;
padding: 0px 0px 0px 0px;
border-bottom: 2px solid #000000;
width: 100%;
height: 85px;
background-color: #528FCB; }
-->
</style>
</head>
<body>
<div id="test_div">
</div>
</body>
</html>


Toevoeging op 18/10/2010 20:19:34:

In dit topic heeft karl ook al gezegt dat je geen inline style sheet moet gebruiken. Misschien handig om dat even op te volgen.. :)
Gewijzigd op 18/10/2010 19:57:44 door Jasper DS
 
Lord Gaga

Lord Gaga

18/10/2010 20:35:01
Quote Anchor link
Marc rc is as op 18/10/2010 19:54:23:
Niet eigenwijs doen, jasper heeft gelijk.


Hoezo heeft hij gelijk? Ik zeg alleen dat ik het op mijn manier makkelijker vind om mee te beginnen, als hij dat niet vind is dat zijn mening. Hier heeft dus niemand wel of geen gelijk
 
Jasper DS

Jasper DS

18/10/2010 20:38:34
Quote Anchor link
@ avicka

daar heb je gelijk in maar het is gewoon een tip. En zeker als mensen het zeggen die veel ervaring hebben (hier reken ik mezelf niet bij (a))

Is het nu gelukt?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

18/10/2010 20:50:31
Quote Anchor link
Op deze manier is het gelukt, tyall

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<html>
<head>
<title>Harry Potter oNLine</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
   margin: 0px 0px 0px 0px;
}
.header-container {
   position: absolute;
   margin: 0px 0px 0px 0px;
   padding: 0px 0px 0px 0px;
   border-bottom: 2px solid #000000;
   width: 100%;
   height: 85px;
   .height: 87px;
   background-color: #528FCB;
}
-->
</style>
</head>

<body>

<div class="header-container"></div>

</body>
</html>


Wat houd die punt (.) voor height eigenlijk in?
Gewijzigd op 18/10/2010 20:51:25 door Lord Gaga
 
Marc rc is as

Marc rc is as

18/10/2010 20:52:00
Quote Anchor link
Klinkt inderdaad misschien wat lomp, maar als je pagina groter gaat worden kom je er niet meer uit en moet je telkens dezelfde css inline gaan zetten.
Het is verstandiger te testen met je style boven in de <head> of in een externe stylesheet.
 
Jasper DS

Jasper DS

18/10/2010 21:06:06
Quote Anchor link
@ marc zijn css staat toch in de <head>?
 
Marc rc is as

Marc rc is as

18/10/2010 21:09:17
Quote Anchor link
Avicka Avickum op 18/10/2010 20:35:01:
Marc rc is as op 18/10/2010 19:54:23:
Niet eigenwijs doen, jasper heeft gelijk.


Hoezo heeft hij gelijk? Ik zeg alleen dat ik het op mijn manier makkelijker vind om mee te beginnen, als hij dat niet vind is dat zijn mening. Hier heeft dus niemand wel of geen gelijk

Klopt jasper, het was een reactie op dit bericht. Toen stond hij nog inline.
 
Jasper DS

Jasper DS

18/10/2010 21:19:05
Quote Anchor link
ok prima
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

19/10/2010 11:10:09
Quote Anchor link
Avicka Avickum op 18/10/2010 20:50:31:
Wat houd die punt (.) voor height eigenlijk in?


zo heet dan de class die je aanroept in je div
bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
.hoihoi h1()
.hoihoi a()
.hoihoi input()

<div class="hoihoi"></div>


als je liever met id's werkt krijg je een hekje ervoor
bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#hoihoi a
#hoihoi input

<div id="hoihoi"></div>

het verschil is dat je in een id nog meerder classes kunt maken dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#hoihoi
#hoihoi
#hoihoi.head
#hoihoi.body

<div id="hoihoi">
    <div class="head"></div>
    <div class="body"></div>
</div>
Gewijzigd op 19/10/2010 11:13:48 door Teun Hesseling
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.