Div bovenaan de pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lord Gaga

Lord Gaga

11/10/2010 17:57:35
Quote Anchor link
Hallo,

Op PHPHulp heb je bovenaan de pagina's een lange witte balk staan met daarin: PHP Vacatures PHP Tutorials etc.

Ik wil ook graag een balk bovenaan mijn website maar ik weet niet hoe ik de div helemaal tot aan de rechterkant van de pagina krijgt want steeds als ik dat probeer zitten er nog 10 pixels tussen de div en de rechterrand van de pagina.

Kan iemand me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 11:13:03
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/10/2010 18:02:36
Quote Anchor link
Zal je dan niet iets op 0 in moeten stellen?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 18:03:18
Quote Anchor link
Dan staat margin en/of padding waarschijnlijk niet op nul.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

11/10/2010 18:03:46
Quote Anchor link
margin-right / margin

maar dat werkt niet :/
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/10/2010 18:07:48
Quote Anchor link
Quote:
maar dat werkt niet :/


Sorry hoor, maar met dat soort reacties kunnen `wij` niet uit de voeten. Post dan eens wat relevante html + css
 
Lord Gaga

Lord Gaga

11/10/2010 18:10:12
Quote Anchor link
ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div style="
position: absolute;
margin-left: 0px;
margin-top: 0px;
margin-right: 0px;
padding-left: 0px;
padding-top: 0px;
padding-right: 0px;
width: 100%;
height: 200;
background-color: #000000;
"></div>
 

11/10/2010 18:12:31
Quote Anchor link
Geen inline css gebruiken.
Zet de padding en margin van html en body ook op nul.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

11/10/2010 18:20:46
Quote Anchor link
het is gelukt, ty
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.