div check

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »
Stefan Renne

stefan Renne

19/11/2010 11:45:28
Quote Anchor link
is het mogelijk om in een bepaalde input te checken of er niet onrechtmatig een div word afgesloten of wordt geopend?
ik heb namelijk al een paar keer meegemaakt dat wanneer mensen nieuws publiceren en er een /div teveel staat de site wordt gefockt

met vriendelijke groet,
Stefan Renne
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:59:01
 
Mitchel V

Mitchel V

19/11/2010 11:49:09
Quote Anchor link
Ik zou het uitzetten man.
Ze kunnen met div heel veel dingen veranderen aan de layout :P
BV, een plaatje rechtsboven in neer zetten enz ;)

Maar waarom zou je willen dat ze div kunnen gebruiken?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/11/2010 11:54:27
Quote Anchor link
Om dit soort problemen te voorkomen moet je er altijd voor zorgen dat men in het input veld geen html mag typen, met uitzondering van bijvoorbeeld <b></b> en <a></a>.

Je kunt hiervoor de php functie strip_tags gebruiken: http://php.net/manual/en/function.strip-tags.php
 
Stefan Renne

stefan Renne

19/11/2010 11:57:39
Quote Anchor link
en wat als ik graag wil dat dat gebruikt mag worden, het gaat namelijk om de input in de backend van een cms xd
 

19/11/2010 12:01:15
Quote Anchor link
Tokenizen. Dat is een optie. Of tiny d'r overheen gooien.
 
Stefan Renne

stefan Renne

19/11/2010 12:14:00
Quote Anchor link
nee ik gebruik al een andere editor namelijk "InnovaStudio WYSIWYG Editor 4.2"
Gewijzigd op 19/11/2010 12:18:07 door stefan Renne
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/11/2010 12:14:25
Quote Anchor link
Hmmm, je maakt het jezelf wel lastig door gebruikers de vrije hand te geven. Ik kan nog 2 dingen bedenken. Een knop gebruiken die een nieuwe div toevoegt, dus je hebt een invoervak, als iemand een aparte sectie wil toevoegen drukt hij op de knop en er verschijnt nog een invoervak.

Andere optie: tellen hoe vaak er <div> is getypt en hoe vaak </div>. Komt dit niet overeen dan geef je een melding dat de tekst in het invoervak moet worden aangepast.

Je zou deze functie kunnen gebruiken: http://nl3.php.net/manual/en/function.substr-count.php
 

19/11/2010 12:15:27
Quote Anchor link
Stefan Renne op 19/11/2010 12:14:00:
nee ik gebruik al een andere editor


sorry bedoelde html tidy.
 
Stefan Renne

stefan Renne

19/11/2010 13:06:17
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/11/2010 12:15:27:
Stefan Renne op 19/11/2010 12:14:00:
nee ik gebruik al een andere editor


sorry bedoelde html tidy.

tnx, daar heb ik wat aan
Gewijzigd op 19/11/2010 13:13:09 door stefan Renne
 
John Cena

John Cena

19/11/2010 13:08:18
Quote Anchor link
Er staan oplossing toch? Wat piep je nu?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/11/2010 13:10:32
Quote Anchor link
Mja, dat vraag ik me eerlijk gezegd ook af. De hulp wordt lekker gewaardeerd... NOT
 
Stefan Renne

stefan Renne

19/11/2010 13:12:17
Quote Anchor link
sorry jongen, ik las te snel, ik waardeer jullie antwoorden heel erg

Ozzie PHP op 19/11/2010 12:14:25:
tellen hoe vaak er <div> is getypt en hoe vaak </div>. Komt dit niet overeen dan geef je een melding dat de tekst in het invoervak moet worden aangepast.

Je zou deze functie kunnen gebruiken: http://nl3.php.net/manual/en/function.substr-count.php


dat is een heel goed idee! En hoe verwijder je dan de allerlaatste </div> in een string ?
Gewijzigd op 19/11/2010 13:13:29 door stefan Renne
 

19/11/2010 13:16:01
Quote Anchor link
Stefan Renne op 19/11/2010 13:12:17:
sorry jongen, ik las te snel, ik waardeer jullie antwoorden heel erg

Ozzie PHP op 19/11/2010 12:14:25:
tellen hoe vaak er <div> is getypt en hoe vaak </div>. Komt dit niet overeen dan geef je een melding dat de tekst in het invoervak moet worden aangepast.

Je zou deze functie kunnen gebruiken: http://nl3.php.net/manual/en/function.substr-count.php


dat is een heel goed idee! En hoe verwijder je dan de allerlaatste </div> in een string ?


Dat bedoel ik dus met tokenizen :-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/11/2010 13:19:56
Quote Anchor link
Stefan Renne op 19/11/2010 13:12:17:
dat is een heel goed idee! En hoe verwijder je dan de allerlaatste </div> in een string ?

Ik denk niet dat je die moet verwijderen, omdat je niet weet om welke div het gaat. Het kan ook zin dat een div middenin ontbreekt.

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div>

   <div>
        blablabla div 1
        oei... deze div wordt niet afgesloten!!!!!
   <div>
        blablabla div 2
        deze div wordt wel afgesloten
   </div>

</div>
Gewijzigd op 19/11/2010 13:20:20 door Ozzie PHP
 
John Cena

John Cena

19/11/2010 13:21:23
Quote Anchor link
Dus, like Ozzie zei, en jij weer te snel leest, een melding geven dat het niet klopt qua div's.
 
Stefan Renne

stefan Renne

19/11/2010 17:45:54
Quote Anchor link
mmm oké, wordt nog moeilijk om dat "digibeet vriendelijk" te maken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.