DIV die standaard niet getoond worden tonen met script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Margreet Keijzer

Margreet Keijzer

07/04/2019 13:01:40
Quote Anchor link
Ik zit met het probleem dat ik een <div> die standaard niet getoond wordt niet zichtbaar kan krijgen via script.

De div die standaard niet getoond wordt:

<div class="row form-group2" style="display:none">
<div class="col-md-12"><h3>Wat is uw vraag?</h3></div>
<div class="col-md-12 mb-3 mb-md-0">
<textarea name="" id="anderevraag" cols="30" rows="5"></textarea>
</div>
</div>

Script die ik aanroep maar de div niet 'block' maakt op het moment dat ik dat wil:

function showextra()
{
document.getElementById('row form-group2').style.display = 'block';
}


Ik hoop dat één van jullie ziet waar ik de mist in ga.
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:06:19
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

07/04/2019 13:13:33
Quote Anchor link
'row form-group2' is geen ID, dat is een class. Nou kun je natuurlijk met getElementsByClassName() aan de slag, maar die retourneert een array, dus dat is ook weer gedoe. Handiger is waarschijnlijk om de div gewoon even een echt ID mee te geven (en die dan in de getElementById() te gebruiken).
 
Margreet Keijzer

Margreet Keijzer

07/04/2019 16:41:59
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 07/04/2019 13:13:33:
Handiger is waarschijnlijk om de div gewoon even een echt ID mee te geven (en die dan in de getElementById() te gebruiken).



Dat ik daar overheen gekeken heb!
In ieder geval was jij wel wakker :)
Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.