div in een div met height 100%

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Back-end Developer in ons innovation t

Bedrijfsomschrijving Namens één van mijn betere klanten, gevestigd in de omgeving van Amstelveen, ben ik op zoek naar een ervaren Senior Back-end Developer met minimaal vier jaar werkervaring. Je komt terecht in een echte developmentorganisatie, waarbinnen momenteel ruim 40 enthousiaste mannen en vrouwen dagelijks werken aan de ontwikkeling van complexe applicaties, die veelal webbased zijn. Deze applicaties worden gebruikt door zowel grote als kleine organisaties in zowel binnen- als buitenland en zijn bedoeld om bedrijven te ondersteunen in alles wat te maken heeft met financiën. Zo levert deze organisatie standaard- en maatwerkapplicaties waarbinnen bedrijven bijvoorbeeld al hun zaken omtrent salarishuishouding

Bekijk vacature »

Wesley Overdijk

wesley Overdijk

11/12/2009 15:27:00
Quote Anchor link
beste,

Ik heb een constructie probleem.

Ik heb een pagina, verdeeld in 4 delen *verticaal*:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Header
-------------
menu
-------------
content
-------------
footer


De header, menu, en footer, zijn vaste hoogtes. Maar de content moet alle ruimte ertussen opvullen. de content div zijn height op 100% zetten werkt niet, want dan wordt het scherm gewoon langer, en verplaatst alles zich naar beneden.

Dus de basis van mijn vraag is...

Hoe laat ik een div alle beschikbare ruimte in nemen zonder te pagina uit te rekken.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.