Div inhoud veranderen + fade?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

16/11/2010 13:10:18
Quote Anchor link
Je kan met jQuery ook chainen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:52:28
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

16/11/2010 14:47:29
Quote Anchor link
Oetzie cookie op 16/11/2010 13:01:49:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$('.getdata').click(function () {
    var str = $(this).attr('href');

        $('#melding').fadeOut(1000);
        $('#melding').html(str.substr(1));
        $('#melding').fadeIn(1000);
    return false;
});


<a href="#contact.php" class="getdata">Contact</a>

Zoiets kan ook :) Evenveel code en dan hoef je niet onclick te doen.


Kan ik net zoeits zoals je ook in css hebt, dat alle linkjes in een div hetzelfde doen? Dus zoals je in css zo hebt:

#divid a{
...
} maar dan met jQ?
 
Wouter J

Wouter J

16/11/2010 16:27:35
Quote Anchor link
Ja.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(this).find('div').children('a');
 
Marco V

Marco V

01/12/2010 13:51:30
Quote Anchor link
Ik ben geheel niet bekend met Jquery noch Ajax (java), doch ik heb er een heel klein beetje aan geroken. Zo heb ik bijvoorbeeld een AJAX-functie die bij een onclick-event een php-script aanroept en vervolgens een div in de oorspronkelijke pagina vult met een bepaalde waarde uit het php-script.

Nou ben ik opzoek naar hoe ik de div na (bijvoorbeeld 3 sec) weer leeg kan maken of uitfaden.. nog mooier! Misschien is het hier besproken onderwerp dus exact wat ik bedoel, maar hoe kan ik dit toepassen in mijn functie?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
<script type="text/javascript">
function
UpdateGroepen(str)
{

if (str=="")
  {

  document.getElementById("txtResultaat").innerHTML="";
  return;
  }

if (window.XMLHttpRequest)
  {
// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
  xmlhttp=new XMLHttpRequest();
  }

else
  {// code for IE6, IE5
  xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
  }

xmlhttp.onreadystatechange=function()
  {

  if (xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200)
    {

    document.getElementById("txtResultaat").innerHTML=xmlhttp.responseText;
    }
  }

xmlhttp.open("GET","updategroepen.php?levid=<?php echo $LEVID; ?>&groep="+str,true);
xmlhttp.send();
}

</script>

?>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.