div tonen en verbergen met js ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Altin

Altin

16/03/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb dit script hier, het dient om een div te tonen of te verbergen.
Nu wanneer de pagina net geladen wordt, toont hij de div, pas als je op een link klikt, verbergt hij het.
Ik wil het omgekeerde, in het begin verborgen, en bij kliken, getoond.
Kan iemand zeggen wat er veranderd moet worden?
Tnx!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script language="javascript" type="text/javascript">
function display_box(link,id) {
 menu = document.getElementById(id);
 if(menu.style.display == "block"){
  menu.style.display = "none";
  link.innerHTML = "toon";
 } else {
  menu.style.display = "block";
  link.innerHTML = "verberg";
 }
} //end function show_comment()
</script>

<a href="#" onclick="display_box(this,'4');return false;">verberg</a>
<div style="display:block;" id="4">tesdfdf</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:57:19
 
Simon Blok

Simon Blok

16/03/2007 22:14:00
Quote Anchor link
zet in je css de display op block!
 
Altin

Altin

16/03/2007 23:12:00
Quote Anchor link
hij staat toch al op block ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/03/2007 23:16:00
Quote Anchor link
Verander de laatste 2 regels in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a href="#" onclick="display_box(this,'4');return false;">toon</a>
<div style="display:none;" id="4">tesdfdf</div>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/03/2007 23:21:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.