div wel afgesloten, toch verkeerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

05/10/2011 21:41:17
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een klein forum, waar de reacties ook uitgehaald worden.

Nu komt de ene reactie in die erboven, dus net of er iets niet is afgesloten.

Maar dat is dus wel zo, hoe kan dat?

Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php

$rQuery
= mysql_query("SELECT * FROM reacties WHERE t_id = '" . mysql_real_escape_string($tFetch['id']) . "' LIMIT ".($p*$records).",".$records."") or die(mysql_error());



while($rFetch = mysql_fetch_assoc($rQuery)){

$ruQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id = '" . mysql_real_escape_string($rFetch['poster']) . "'") or die(mysql_error());
$ruFetch = mysql_fetch_assoc($ruQuery);

$ruOnlineQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id = '" . mysql_real_escape_string($rFetch['poster']) . "' AND DATE_SUB(NOW(),INTERVAL 5 MINUTE) <= laatst_online") or die(mysql_error());

if(mysql_num_rows($ruOnlineQuery) == 0){

$plaatje = 'bullet_red';

}
else{

$plaatje = 'bullet_green';

}


$postCountQuery = mysql_query("SELECT * FROM reacties WHERE poster = '" .  $ruFetch['id'] . "'") or die(mysql_error());

?>



<div style="width: 100%; border: 1px solid #EAEAEA; padding: 2px; background: url(http://www.falox.nl/img/forummessage.png) #FFFFFF repeat-x;" id="reaction<?php echo $rFetch['id']; ?>">
<table style="border: 0; width: 100%;">

<tr>
<td></td>
<td style="text-align: right;">
Geplaatst op <?php echo datenl($rFetch['datum']); ?>
</td>
</tr>

<tr>
<td style="width: 21%; text-align: center;" valign="top">
<strong><img src="http://www.falox.nl/img/<?php echo $plaatje; ?>.gif"> <?php echo $ruFetch['gebruikersnaam']; ?></strong><br />
<?php echo'<img style="width: 100px; height: 100px;" src="'.$ruFetch['avatar'].'"><br />'; ?><br />
Rank: <?php if($ruFetch['rang'] == 0){ echo 'Lid'; }elseif($ruFetch['rang'] == 4){ echo 'Robot'; } elseif($ruFetch['rang'] == 1){ echo '<span style="color: darkgreen; font-weight: bold;">Moderator</span>'; }elseif($ruFetch['rang'] == 2){ echo '<span style="color: red; font-weight: bold;">Beheerder</span>'; }elseif($ruFetch['rang'] == 3){ echo 'Verwijderd'; } ?><br />
Posts: <?php echo mysql_num_rows($postCountQuery); ?><br />
</td>

<td valign="top" style="background:#FFFFFF; padding: 4px;">

<?php
$raQuery
= mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id = '" . $leden->getId() . "'") or die(mysql_error());
$raFetch = mysql_fetch_assoc($raQuery);
$rang = $raFetch['rang'];
?>


<div id="forumAction"><a href="?p=forum&quote=<?php echo $rFetch['id']; ?>"><img src="http://www.falox.nl/img/comments.png" /></a></div>

<?php
}
if($rFetch['poster'] == $_SESSION['id'] or $rang > '0'){ ?>
<div id="forumAction"><a href="?p=forum&edit=<?php echo $rFetch['id']; ?>"><img src="http://www.falox.nl/img/edit.gif" /></a></div>
<?php
}
if($rang > '0'){
?>

<div id="forumAction"><a onclick="var c = confirm('Weet je het zeker?'); if(c == true) { delete_forumreaction(<?php echo $rFetch['id']; ?>); }"><img src="http://www.falox.nl/img/delete.gif" /></a></div>
<?php
}
?>

<br />
<br />
<?php echo ubb(stripslashes($rFetch['bericht'])); ?>
<?php if($ruFetch['bericht'] != '') { ?><br /><br />
<div style="height: 1px; width: 100%; background: #EEEEEE;"></div><br />
<?php echo ubb(stripslashes($ruFetch['bericht'])); ?>
<?php
}
?>


</td>

</tr>

</table>

</div><br />


Wie wil even kijken?

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 02:25:16
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/10/2011 22:35:33
Quote Anchor link
Kijk even in je broncode of er evenveel divs worden geopend als gesloten.
 
Victor -

Victor -

05/10/2011 22:52:59
Quote Anchor link
debug met Google Chrome (Ctrl + Shift + J), of firebug oid
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

06/10/2011 13:39:35
Quote Anchor link
had al gekeken, maar kan het niet vinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 13:49:56
Quote Anchor link
Als je netjes tabs gebruikt, dan zou je het in een oogopslag moeten kunnen zien.
Haal anders eens je site door de w3validator heen.
Gewijzigd op 06/10/2011 13:50:44 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.