Div's background + inline

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stijn

Stijn

28/06/2009 16:15:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik zit met een vervelend probleem. In Firefox wordt m'n code perfect getoond, maar zoals gewoonlijk doet IE weer vervelend. Dit is wat ik wil (Firefox screenshot): http://img520.imageshack.us/img520/1200/shoutff.jpg

En dit is hoe het in IE er uit ziet: http://img520.imageshack.us/img520/3905/shouts.jpg

Mijn stukje HTML code:

<input type="submit" name="post_shout" id="shoutbutton" value="" />
<div id="shout_count">200</div>

De display:none heeft te maken omdat ik met Ajax gecombineerd werk.

Mijn CSS:

#shoutbutton {
background: transparent url(images/shout.png) no-repeat;
display: inline-block;
border: none;
height: 23px;
width: 86px;
cursor: pointer;
}
#shout_count {
background: url(images/char_count.png) no-repeat top center;
display: inline-block;
border: none;
height: 23px;
width: 56px;
text-align: center;
padding-top: 5px;
}


Ik zie niet wat er fout is. Als iemand mij zou kunnen wijzen op de fout?

Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:15:31
 
Stijn

Stijn

28/06/2009 16:50:00
Quote Anchor link
Ondertussen al zelf gevonden.

--CLOSED--

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn
 
Midas

Midas

28/06/2009 17:14:00
Quote Anchor link
Zou het niet handig zijn om te laten weten wat de oplossing was, zodat anderen er ook iets aan hebben?
 
Stijn

Stijn

28/06/2009 17:19:00
Quote Anchor link
<div style="clear: both;">
<div style="float: left;"></div>
<div style="float: right;"></div>
</div>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.