Divs onder elkaar plaatsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mathijs Adriaansen

Mathijs Adriaansen

05/12/2013 10:25:21
Quote Anchor link
Beste,

ik heb een vraag is er een makkelijke oplossing om 2 of meer div onder elkaar te plaatsen?

vriendelijke groet
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:08:26
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/12/2013 11:23:25
Quote Anchor link
Kijk hier eens:
http://sceneone.nl/positionering/positie.php

Een Nederlandstalige tutorial-website over (vooral) CSS.

-----

Nu, de vraag die je stelt...
<div>Div 1</div>
<div>Div 2</div>

Deze twee div's zullen onder mekaar staan. Daar moet je niets voor doen.
Of wil je je vraag wat specifieker stellen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.