document.getElementById --> in php ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Steven Cuypers

Steven Cuypers

28/10/2009 13:59:00
Quote Anchor link
ik heb de volgende code gevonden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<html>

<head>

<title></title>

<script type="text/javascript" language="javascript"><!--

function ChgText()
{
   var MyElement = document.getElementById("MyTextBox");
   MyElement.value = "If you see this, it worked!";

   return true;
}

//--></script>


</head>

<body>

<br><br>
<center>
<img src="my_image.gif" alt="Click Me!" onclick="ChgText()" />

<br><br><br>

<input type="text" size="35" id="MyTextBox" value="" />

</center>

</body>
</html>


Nu was mijn vraag, de textverandering in een textarea doet men hier m.b.v. een javascript: document.getElementById . Bestaat deze ook in php ?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 06:36:48
 
Jaron T

Jaron T

28/10/2009 14:04:00
Quote Anchor link
Uhh volgens mij haal je twee dingen door elkaar, sinds wanneer mag je een javascript functie niet meer aanroepen in een php echo ?
 
Koen

koen

28/10/2009 14:04:00
Quote Anchor link
@jaron, er word nergens echo gebruikt :S
voor php moet het eerst gesubmit worden.
aangezien php vanaf de server werkt.
javascript werkt vanaf de client(bezoeker)
en kan dus bij eerste keer al aanpassen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door koen
 
Steven Cuypers

Steven Cuypers

28/10/2009 14:09:00
Quote Anchor link
Jaron schreef op 28.10.2009 14:04:
Uhh volgens mij haal je twee dingen door elkaar, sinds wanneer mag je een javascript functie niet meer aanroepen in een php echo ?


ja ik dacht de javascript te verwijderen, daar dit tegengehouden word op mijn werk, daarmee zocht ik mogelijkheid om dit te omzeilen, maar idd
da ga waarschijnlijk ni, daar het idd op de server uitgevoerd is.
 
Koen

koen

28/10/2009 14:12:00
Quote Anchor link
wel kan je proberen het te bereiken op andere manieren.
zodra het phpscript het kan verwerken, oftewel heen en trug naar en van de server, kan je het alsnog zover krijgen.
dit kan bijv. door een form te submitten, waardoor het door het script verandert kan worden.
(dit is even het eerste wat in me opkomt, weet niet of het allemaal klopt. want ben nog newb in php 0:-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.