document.getElementById.style.display op meerdere divs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joni Fleischer

Joni Fleischer

21/11/2009 23:48:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een formulier waarin een heleboel div's zitten.

De ene helft heet id="input" -> style.display = none
de andere helft heet id="text" -> style.display = block

Nu heb ik een submitbutton:
<input type="button" name="Button" value="Klopt niet" onClick="document.getElementById('input').style.display = 'block';document.getElementById('text').style.display = 'none';">

En dat wil dus niet helemaal werken..
Hij voert het maar op 1 div uit...

Wat doe ik fout???

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:44:49
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

22/11/2009 02:33:00
Quote Anchor link
gebruik unieke divs. Zodra hij 1 div heeft gehad denkt ie *mooi, klaar.*
Nou ben ik nogal moe, en weet ik dus bij god niet wat er allemaal staat, *oke weet ik wel maar geen zin om te lezen*

als je de pagina met php genereerd, dan kan je het aantal divs in een var opslaan. we noemen deze var: $geenidee_echtniet

stel voor, je hebt 5 van die divs. dan is $geenidee_echtniet = 5.
dan maak je een loopje, die de divs plaatst.
dan maak je die divs, met als id, id="watjewilt_$i" dan in je javascript, kan je dan ook divnaam_$i gebruiken.

of... je inspecteerd gewoon alle elementen in een specefiek form, in een loop, en doet daar wat mee.

Ik hoop dat je tussen deze berg nutteloze, dronken info, toch iets nuttigs ziet. slaap lekekr! lol
 
Toine vd P

Toine vd P

22/11/2009 02:35:00
Quote Anchor link
Probeer eens b.v. jQuery. Kun je bijzonder comfortabel dit soort senarios in regelen. b.v. loopen op classnaam

<div class="divje">Test 1</div>
<div class="divje">Test 2</div>
<div class="divje">Test 3</div>

$(document).ready(function(){
$('.divje').each(function(){
alert($(this).text())
})
})
 
Niek Weevers

Niek Weevers

22/11/2009 11:16:00
Quote Anchor link
inderdaad met jQuery
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$("form").submit(function()
{
    $("#input").show();
    $("#text").hide();
});
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.