$ Functie error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco S

Remco S

19/07/2007 18:19:00
Quote Anchor link
Ik heb een bestellings scriptje gemaakt voor me hosting site.
maar ik probeer hem naar [email protected] te laten linken.
maar dat kan ik niet.
Kunnen jullie hem bewerken zodat ie naar dat email adres mail.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form method='POST' action='hosting/bestellen.php'>

==> Hier is door SanThe een enorm stuk html-code verwijderd.
==> Dit omdat het totaal geen extra informatie verschaft.
==> Er is geen PHP in verwerkt, maar alleen html.

    </form>
    </p>

Quote:
ModEdit: Onnuttig lang script gepost en dus door mij ingekort.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco S
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:19:38
 
Niels Janssen

Niels Janssen

19/07/2007 18:22:00
Quote Anchor link
Jaa... makkelijk hoor zonder _relevante_ _php_ code.
 
Remco S

Remco S

19/07/2007 18:23:00
Quote Anchor link
Maar ik kan neit goed php maar wil je even laten zien
 
Remco S

Remco S

19/07/2007 18:25:00
Quote Anchor link
Ik kan niet alles zo goed :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco S
 
- SanThe -

- SanThe -

19/07/2007 18:46:00
Quote Anchor link
@Remco: Zie mijn aanpassing in je eerste post. Verder is bumpen pas na 24 uur toegestaan. Bumpen is posten terwijl de laatste/vorige post ook nog van jou is. Gebruik om te wijzigen of aan iets aan te vullen de editknop. Deze zit direct boven je eigen post.

Wat betreft je probleem: Er zijn niet veel mensen die zomaar een heel script gaan schrijven voor iemand, tenzij men betaalt. Dus mijn vraag aan jou is: Wat heb je al geprobeert/gezocht/bedacht om een oplossing te vinden. Mensen die zelf (veel) initiatief tonen worden vaak het best geholpen.

SanThe.
 
Remco S

Remco S

19/07/2007 18:48:00
Quote Anchor link
Ik heb gezocht op google en bedacht hoe ik het kan fixen nog op handleidinghtml.nl gezocht en zo maar ik kan nisk vinden hoe ik dat ding kan laten mailen.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/07/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Kijk een bij de tutorials en scripts op deze site.
 
Remco S

Remco S

19/07/2007 18:53:00
Quote Anchor link
Ik vind niks ook al gezocht onder bestellingen formulieren form mailing en zo
 
- SanThe -

- SanThe -

19/07/2007 19:15:00
Quote Anchor link
Heb je al op php.net gekeken? Lees eens wat over mail().

Edit: Typo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Remco S

Remco S

20/07/2007 21:05:00
Quote Anchor link
?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.