$_FILES Image 2x uploaden en 1 daarvan verkleinen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan Renne

stefan Renne

02/09/2010 16:19:04
Quote Anchor link
is het mogelijk om wanneer een gebruiker besluit een afbeelding te uploaden deze 2x te uploaden en 1 daarvan te verkleinen zodat het allemaal net iets sneller laad?

zover was ik al:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
foreach ($_FILES["image"]["error"] as $key => $error) {
  if (($error == UPLOAD_ERR_OK)&&($_FILES["images"]["size"] < 1)) {
    $tmp_name = $_FILES["image"]["tmp_name"][$key];
    $image = $_FILES["image"]["name"][$key];
    move_uploaded_file($tmp_name, "../upload/screenshot/$image");
    $query = mysql_query("INSERT INTO .......)");
  }
}
Gewijzigd op 02/09/2010 16:22:23 door Stefan Renne
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:42:00
 
Synaps Framework

Synaps Framework

02/09/2010 16:21:40
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$max = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT max(`sid`) as `sid` FROM `screenshots`"));
    $screenid = $max->sid+1;


Kan gewoon auto increment.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
    move_uploaded_file($tmp_name, "../upload/screenshot/$image");
    $query = mysql_query("INSERT INTO `screenshots` VALUES (NULL, '$image', NOW())");


Vars buiten een string, backtics zijn vies en niet nodig.
 
Stefan Renne

stefan Renne

02/09/2010 16:23:32
Quote Anchor link
tja dat was om een id voor de image te zetten, maar dat is een andere discussie (post is aangepast)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.