$_GET vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »
Gerben Kwakkel

Gerben Kwakkel

13/10/2011 18:44:55
Quote Anchor link
Hallo, ik ben bezig voor lokaal een wachtwoordbeheer scriptje te maken die hier lokaal op de server draait.

Nu heb ik:

index.php?pagina=Inloggen
index.php?pagina=Uitloggen
index.php?pagina=Wachtwoorden

Nu zou ik graag ook index.php?pagina=Wachtwoorden&Wijzig=[id] en Verwijderen=[id] willen. Iemand een idee hoe ik dat zou kunnen krijgen?

Het script heb ik zo opgebouwd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($_GET['pagina'] == 'Inloggen') {
inlog-zooi!
}
elseif($_GET['pagina'] == 'Uitloggen') {
uitlog-zooi!
}
elseif($_GET['pagina'] == 'Wachtwoorden') {
wachtwoorden-zooi!
}
else {
index-zooi
}
?>


Wie kan mij hiermee helpen? Alvast bedankt!
Gewijzigd op 13/10/2011 18:45:59 door Gerben Kwakkel
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:46:15
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 18:52:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $wijzigID = $_GET['Wijzig']; ?>
 
Gerben Kwakkel

Gerben Kwakkel

13/10/2011 18:57:26
Quote Anchor link
Huh? Ik dacht dat er zoiets moest als,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if($_GET['Wijzigen'] == $id) {
hier het wijzig gedeelte!
}

?>


Iets in die trant en dan in het gedeelte van pagina=Wachtwoorden.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 19:13:17
Quote Anchor link
Ja, maar wat is nu je vraag dan?
 
Gerben Kwakkel

Gerben Kwakkel

13/10/2011 19:15:52
Quote Anchor link
Lees;

"Nu zou ik graag ook index.php?pagina=Wachtwoorden&Wijzig=[id] en Verwijderen=[id] willen. Iemand een idee hoe ik dat zou kunnen krijgen?"

Hoe krijg ik als ik in mijn pagina index.php?pagina=Wachtwoorden ben en ik klik op mijn linkje index.php?pagina=Wachtwoorden&Wijzig=34, hoe kan ik dan wachtwoord 34 wijzigen?

Hier ergens tussen in dus, en welke code met $_GET moet ik daarvoor precies gebruiken? Zodat ik index.php?pagina=Wachtwoorden&Wijzigen=[id] krijg.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
} elseif($_GET['pagina'] == 'Wachtwoorden') {
    if(!$_SESSION['geldig_ID'] || !$_SESSION['geldig_Gebruikersnaam'] || !$_SESSION['geldig_Wachtwoord']) {
        echo 'U bent niet ingelogd.';
        echo '<br />';
        echo '<br />';
        echo 'U keert binnen 3 seconden automatisch terug naar de inlog pagina.';
        
        header('Refresh: 3; index.php');        
    }
else {
        $query = mysql_query('SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruiker_ID = ' . $_SESSION['geldig_ID'] . '') or die (mysql_error());
        $data = mysql_fetch_assoc($query);
    
        echo 'Welkom, ' . $data['gebruiker_Gebruikersnaam'] . '!';
        echo '<br />';
        echo '<br />';
        
        echo '<table width="100%">';
            echo '<tr>';
                echo '<td>';
                    echo '<b>Naam</b>';
                echo '</td>';
                echo '<td>';
                    echo '<b>E-Mail</b>';
                echo '</td>';
                echo '<td>';
                    echo '<b>Website</b>';
                echo '</td>';
                echo '<td>';
                    echo '<b>Gebruikersnaam</b>';
                echo '</td>';
                echo '<td>';
                    echo '<b>Wachtwoord</b>';
                echo '</td>';
                echo '<td>';
                    echo '<b>Wijzigen</b>';
                echo '</td>';
                echo '<td>';
                    echo '<b>Verwijderen</b>';
                echo '</td>';
            echo '</tr>';
            
        $query = mysql_query('SELECT * FROM wachtwoorden WHERE wachtwoord_Gebruiker_ID = ' . $_SESSION['geldig_ID'] . '') or die (mysql_error());
        
        while($data = mysql_fetch_array($query)) {
                echo '<tr>';
                    echo '<td>';
                        echo '' . $data['wachtwoord_Naam'] . '';
                    echo '</td>';
                    echo '<td>';
                        echo '' . $data['wachtwoord_Email'] . '';
                    echo '</td>';
                    echo '<td>';
                        echo '' . $data['wachtwoord_Website'] . '';
                    echo '</td>';
                    echo '<td>';
                        echo '' . $data['wachtwoord_Gebruikersnaam'] . '';
                    echo '</td>';
                    echo '<td>';
                        echo '' . $data['wachtwoord_Wachtwoord'] . '';
                    echo '</td>';
                    echo '<td>';
                        echo '<a href="index.php?pagina=Wachtwoorden&Wijzigen=' . $data['wachtwoord_ID'] . '"><img src="images/wijzigen.png" /></a>';
                    echo '<td>';
                        echo '<a href="index.php?pagina=Wachtwoorden&Verwijderen=' . $data['wachtwoord_ID'] . '"><img src="images/verwijderen.png" /></a>';
                    echo '</td>';
                    echo '</td>';
                echo '</tr>';
        }

        
        echo '</table>';
        
        echo '<br />';
        echo '<br />';
        echo 'Klik <a href="index.php?pagina=Uitloggen">hier</a> om uit te loggen.';        
    }

?>
Gewijzigd op 13/10/2011 19:17:12 door Gerben Kwakkel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:55:07
Quote Anchor link
Ik mag hopen dat je geen wachtwoorden via $_GET gaat doorsluizen. Wachtwoorden horen sowieso gecodeerd, en dan het liefst in sha1() met een salt.

En als je die in een formulier verstuurd, zorg dan dan het via POST gaat.
Gewijzigd op 13/10/2011 19:57:13 door - Ariën -
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 20:05:03
Quote Anchor link
Gerben, je controleert of de variabelen in de URL juist zijn, daarna haal je de data op voor de huidige user om het huidige wachtwoord te controleren en vervolgens controleer je het nieuwe wachtwoord en pomp je hem weer in de database. Simpel toch?
 
Gerben Kwakkel

Gerben Kwakkel

13/10/2011 20:12:28
Quote Anchor link
Mensen dit is toch helemaal niet mijn vraag? Het gaat hier helemaal niet om wachtwoorden weg te schrijven in $_GET's, dat gebeurd allemaal in een ander gedeelte waar ze inderdaad gecodeerd weggeschreven worden. Is het nou zo moeilijk, jullie moeten niet naar het woordje Wachtwoord daar kijken, daar kan ook gewoon Scriptmanager staan bijvoorbeeld.

En alsnog het is voor intern gebruik. Ik zoek alleen hoe ik die URL in index.php?pagina=Blablabla&Blablabla=[id] (uit de database) krijg.

Is dat zo moeilijk gevraagd? Ik ben hier toch op een PHPhulp forum ofwat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 20:15:39
Quote Anchor link
Je kan toch $_GET['Wijzig'] en $_GET['Verwijderen'] gebruiken binnen de elseif van $_GET['pagina'] == "wachtwoorden"
 
Gerben Kwakkel

Gerben Kwakkel

13/10/2011 20:24:18
Quote Anchor link
Oke dankjewel, en pakt die dan gewoon ook die URL? Met het ID aan het eind?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 20:39:40
Quote Anchor link
Die pakt niet de URL, maar de URL-parameters.
Gewijzigd op 13/10/2011 20:39:51 door - Ariën -
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 21:20:00
Quote Anchor link
Gerben, misschien moet je eens een wat minder grote Kwakkel opzetten en iets beter uitleggen wat je wil en wat je zelf al hebt geprobeerd.
 
Gerben Kwakkel

Gerben Kwakkel

13/10/2011 22:28:21
Quote Anchor link
PHP Scripter op 13/10/2011 21:20:00:
Gerben, misschien moet je eens een wat minder grote Kwakkel opzetten en iets beter uitleggen wat je wil en wat je zelf al hebt geprobeerd.


Sorry, maar wat doe jij zelf (citeer; minder grote Kwakkel)? Ik voel me nog eens welkom op dit forum om iets te vragen.

Misschien zelf in vervolg eens beter lezen ;-)!

Ajú, op Tweakers.net konden ze me wel van antwoord voorzien! Ik ga snel het knopje uitloggen en afmelden zoeken op deze site. Wat een support anno 2011!
Gewijzigd op 13/10/2011 22:28:40 door Gerben Kwakkel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 22:45:21
Quote Anchor link
En weer een tevreden klant de deur uitgejaagd....
**zucht**
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 23:03:45
Quote Anchor link
Je doet je naam nu geen eer aan, maar dat is je eigen keus. Rust hier! ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:05:05
Quote Anchor link
En als iemand bijv. 'Sukkelt' heette van zijn achternaam?
Had je hem ook weggejaagd?
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 23:11:26
Quote Anchor link
Ik heb het over zijn naam in het algemeen en niet over de betekenis ervan. Als je mij maar niks kwalijk neemt..
 
- SanThe -

- SanThe -

13/10/2011 23:24:53
Quote Anchor link
PHP Scripter op 13/10/2011 23:11:26:
Ik heb het over zijn naam in het algemeen en niet over de betekenis ervan. Als je mij maar niks kwalijk neemt..


En waarom niet. Jij probeert hem toch belachelijk te maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.