$_GET waardes gebruiken in Wordpress

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

G Jansma

G Jansma

08/09/2018 10:00:28
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een site gemaakt maar toch besloten om er Wordpress onder te hangen om een aantal zaken makkelijker te maken voor me. Nou loop ik alleen tegen het probleem aan dat ik het niet voor elkaar krijg om $_GET te gebruiken in Wordpress.

Een voorbeeld van een huidige site URL: kalender.php?season=2018&class=0

In Wordpress heb ik een template gemaakt en een pagina /kalender, maar hoe kan ik daar die $_GET variables gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:43:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2018 10:28:34
Quote Anchor link
Onthoud ook dat het niet altijd $_GET hoeft te zijn in Wordpress, echt de slugs kunnen ook worden gebruikt.

Maar kan je hier wat mee?
https://nl.wordpress.org/plugins/url-params/
 
G Jansma

G Jansma

08/09/2018 11:52:50
Quote Anchor link
Als je maar weet je waar je op moet zoeken. Ik was aan het zoeken op GET, maar met parameter heb ik het gevonden. Thanks. Doe het nu zo zonder plugin.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $variable = $_GET['season']; echo $variable; ?>


kalendar/?season=2018
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.