$_GET weergeven in Smarty template (.tpl) file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lorre Mertens

Lorre Mertens

13/06/2015 20:16:11
Quote Anchor link
Beste forummers,

Ik probeer voor een webshop een soort plugin te maken voor een postpunt van Kiala te selecteren, een postbedrijf.

Het is me al gelukt om de nodig informatie in de URL te krijgen, als volgt;

https://w58.be/en/checkout?locationhint=Op+25m+van+het+Sint-Maria+ziekenhuis%2C+richting+kanaal&street=ZIEKENHUISLAAN%2C+1&image=locateandselect.kiala.com%252Fkpimages%252Fbe%252F32020884.jpg&openinghours=MON.0930.1830-TUE.0930.1830-WED.0930.1830-THU.0930.1830-FRI.0930.1830-SAT.0900.1800&shortkpid=0884&kpname=BRANTANO+HALLE&zip=1500&city=HALLE

Nu wil ik die informatie gebruiken. Ik zou het netjes willen weergeven op deze checkout pagina.

Als ik het echter echo $_GET['city']; probeer in checkout_info.php geeft die 'undefined variable', ook al staat city=HALLE in de URL.

Enig idee wat ik nog kan proberen? Bedankt!

Toevoeging op 13/06/2015 22:11:36:

Ik merk dat $_GET niet de items bevat in het URL, maar alleen een key 'Checkout' zonder value.

Toevoeging op 13/06/2015 22:41:27:

Wanneer ik

print_r($_GET);

gebruik krijg ik

Array ( [Checkout] => )
Gewijzigd op 13/06/2015 20:23:40 door Lorre Mertens
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.