$_POST array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

Niels

01/06/2009 19:09:00
Quote Anchor link
Hoi Allemaal,

Ik ben bezig met een experimentje dat ik in een later project wil gaan gebruiken. Ik krijg het alleen niet werkend, het probleem is als volgt:

Ik wil graag een dynamisch formulier construeren, dit formulier wordt doorgestuurd naar een .php pagina waar het verwerkt zal worden. Omdat ik van tevoren niet weet hoe het formulier eruit ziet wil ik dit automatisch door php laten verwerken. Met andere woorden wil ik de array $_POST uit elkaar trekken zodat ik de waardes zinvol kan verwerken in een script.

Als ik print_r($_POST); gebruik komt daar een string uit maar ik kan deze niet verwerken, scheiden e.d. Heeft één van jullie misschien een oplossing om de $_POST array uit elkaar te trekken?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 07:10:53
 
Midas

Midas

01/06/2009 19:14:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies met uit elkaar trekken? Met een foreach kan je de array echo'en.
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:17:00
Quote Anchor link
Ik zie zoiets voor me als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$array
= $functie($_POST);

echo($array[1]);
?>


En dat $functie gaat het om dus. Beetje te volgen?
 

01/06/2009 19:27:00
Quote Anchor link
Te volgen, ja Op te lossen, volgens mij niet.
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:28:00
Quote Anchor link
waarom niet gewoon zo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_POST);
?>


en waarom zou je het in een nieuwe array zetten als $_POST al een array is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom nvt
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:30:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met de foreach functie.

Als ik het volgende doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST as $value){
    print($value);
}

?>


Krijg ik de gegevens uit de $_POST geprint. Maar hoe ken ik ze toe aan een variabele want als ik het volgende doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST as $value){
    print($value[1]);
}

?>


... is de output slechts twee letters van de input.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:32:00
Quote Anchor link
print_r($_POST) geeft:

Array ( [account] => accountname [password] => password [login] => )
 

01/06/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Niels 2 berichten achter elkaar plaatsen, zonder dat iemand anders heeft gereageerd is bumpen. Bumpen is niet toegstaan op dit forum,.

En waarom doe je niet met id
dus bijv. zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$id
= 1;
foreach($_POST as $value){
    $waarde[$id] = $value;
$id++;
}

?>


Niet getest overigens
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:37:00
Quote Anchor link
is dat de data die je moet hebben? (lijkt me wel)
dan kun je simpelweg dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST as $value){
     echo $value;
}

?>

en als je het echt perse in een andere array wilt omzetten (lijkt mij totaal nutteloos, maarja)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST as $value){
$array[] = $value;
}

?>


EDIT: Danny, dat is niet nodig.
PHP maakt automatish een nieuwe key, of nog beter, een nieuwe array aan als je het zo doet als ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom nvt
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:39:00
Quote Anchor link
Excuses.

Volgens mij heeft dat geen zin want hij pakt niets. Bijv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();

foreach($_POST as $key => $value){
    print($value[5]);
}

?>


Geeft als output "no".

Terwijl de input "accountname" en "password" is.
 
Jelmer -

Jelmer -

01/06/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Bedoel je niet meer iets als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

foreach($_POST as $key => $value) {
   echo 'voor ' . $key . ' heb je ' . $value . ' ingevuld<br>';
}

?>
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();

foreach($_POST as $key => $value){
    print($value[5]);
}

?>

dat is logisch. $value is geen array maar een string, integer of wat je ook in die variabele hebt geprakt.
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Ik heb nu iets hoopvols:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
session_start();

foreach($_POST as $value){
    $array[] = $value;
        
    print($array[1]);
}

?>


De output is dan "passwordpassword". Hoezo twee keer?
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:51:00
Quote Anchor link
doe het eens zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();

foreach($_POST as $value){
    $array[] = $value;
}

print_r($array);
?>

en post het resultaat.
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:53:00
Quote Anchor link
Het resultaat is dan:

Array ( [0] => accountname [1] => password [2] => )
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:55:00
Quote Anchor link
en is accountname en password dan de waarde die je liever niet post? (begrijpelijk)
 

01/06/2009 19:56:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het gewoon wat Jelmer zegt.
$_POST is al een array, dus die hoef je niet opnieuw in een array te stoppen.
Je kunt ook multidimensionele array's door foreach halen.
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Quote:
en als je het echt perse in een andere array wilt omzetten (lijkt mij totaal nutteloos, maarja)

dat was ik :P
maar ben het er helemaal mee eens.
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Nou het gaat niet om accountname en password, ik gebruik dit scriptje puur om het te testen.

Wat ik graag zou willen is dat ik de input (accountname en password) allebei in een variabele kan stoppen. Dus dat de output van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo($array[0]);
?>


... accountname is.
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 20:00:00
Quote Anchor link
<zeurstand>
Dat zeggen Karl en ik net.
$_POST is al een array!
</zeurstand>
Je kunt gewoon dit doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_POST[0];
?>
 

01/06/2009 20:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo $_POST['account']; // Zo nu heb je een variabele.
echo $_POST['password']; // Hier ook.
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.