$_POST array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

Niels

01/06/2009 19:09:00
Quote Anchor link
Hoi Allemaal,

Ik ben bezig met een experimentje dat ik in een later project wil gaan gebruiken. Ik krijg het alleen niet werkend, het probleem is als volgt:

Ik wil graag een dynamisch formulier construeren, dit formulier wordt doorgestuurd naar een .php pagina waar het verwerkt zal worden. Omdat ik van tevoren niet weet hoe het formulier eruit ziet wil ik dit automatisch door php laten verwerken. Met andere woorden wil ik de array $_POST uit elkaar trekken zodat ik de waardes zinvol kan verwerken in een script.

Als ik print_r($_POST); gebruik komt daar een string uit maar ik kan deze niet verwerken, scheiden e.d. Heeft één van jullie misschien een oplossing om de $_POST array uit elkaar te trekken?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:24:58
 
Midas

Midas

01/06/2009 19:14:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies met uit elkaar trekken? Met een foreach kan je de array echo'en.
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:17:00
Quote Anchor link
Ik zie zoiets voor me als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$array
= $functie($_POST);

echo($array[1]);
?>


En dat $functie gaat het om dus. Beetje te volgen?
 

01/06/2009 19:27:00
Quote Anchor link
Te volgen, ja Op te lossen, volgens mij niet.
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:28:00
Quote Anchor link
waarom niet gewoon zo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_POST);
?>


en waarom zou je het in een nieuwe array zetten als $_POST al een array is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom nvt
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:30:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met de foreach functie.

Als ik het volgende doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST as $value){
    print($value);
}

?>


Krijg ik de gegevens uit de $_POST geprint. Maar hoe ken ik ze toe aan een variabele want als ik het volgende doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST as $value){
    print($value[1]);
}

?>


... is de output slechts twee letters van de input.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:32:00
Quote Anchor link
print_r($_POST) geeft:

Array ( [account] => accountname [password] => password [login] => )
 

01/06/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Niels 2 berichten achter elkaar plaatsen, zonder dat iemand anders heeft gereageerd is bumpen. Bumpen is niet toegstaan op dit forum,.

En waarom doe je niet met id
dus bijv. zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$id
= 1;
foreach($_POST as $value){
    $waarde[$id] = $value;
$id++;
}

?>


Niet getest overigens
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:37:00
Quote Anchor link
is dat de data die je moet hebben? (lijkt me wel)
dan kun je simpelweg dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST as $value){
     echo $value;
}

?>

en als je het echt perse in een andere array wilt omzetten (lijkt mij totaal nutteloos, maarja)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST as $value){
$array[] = $value;
}

?>


EDIT: Danny, dat is niet nodig.
PHP maakt automatish een nieuwe key, of nog beter, een nieuwe array aan als je het zo doet als ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom nvt
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:39:00
Quote Anchor link
Excuses.

Volgens mij heeft dat geen zin want hij pakt niets. Bijv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();

foreach($_POST as $key => $value){
    print($value[5]);
}

?>


Geeft als output "no".

Terwijl de input "accountname" en "password" is.
 
Jelmer -

Jelmer -

01/06/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Bedoel je niet meer iets als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

foreach($_POST as $key => $value) {
   echo 'voor ' . $key . ' heb je ' . $value . ' ingevuld<br>';
}

?>
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();

foreach($_POST as $key => $value){
    print($value[5]);
}

?>

dat is logisch. $value is geen array maar een string, integer of wat je ook in die variabele hebt geprakt.
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Ik heb nu iets hoopvols:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
session_start();

foreach($_POST as $value){
    $array[] = $value;
        
    print($array[1]);
}

?>


De output is dan "passwordpassword". Hoezo twee keer?
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:51:00
Quote Anchor link
doe het eens zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();

foreach($_POST as $value){
    $array[] = $value;
}

print_r($array);
?>

en post het resultaat.
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:53:00
Quote Anchor link
Het resultaat is dan:

Array ( [0] => accountname [1] => password [2] => )
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:55:00
Quote Anchor link
en is accountname en password dan de waarde die je liever niet post? (begrijpelijk)
 

01/06/2009 19:56:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het gewoon wat Jelmer zegt.
$_POST is al een array, dus die hoef je niet opnieuw in een array te stoppen.
Je kunt ook multidimensionele array's door foreach halen.
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Quote:
en als je het echt perse in een andere array wilt omzetten (lijkt mij totaal nutteloos, maarja)

dat was ik :P
maar ben het er helemaal mee eens.
 
Niels

Niels

01/06/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Nou het gaat niet om accountname en password, ik gebruik dit scriptje puur om het te testen.

Wat ik graag zou willen is dat ik de input (accountname en password) allebei in een variabele kan stoppen. Dus dat de output van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo($array[0]);
?>


... accountname is.
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 20:00:00
Quote Anchor link
<zeurstand>
Dat zeggen Karl en ik net.
$_POST is al een array!
</zeurstand>
Je kunt gewoon dit doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_POST[0];
?>
 

01/06/2009 20:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo $_POST['account']; // Zo nu heb je een variabele.
echo $_POST['password']; // Hier ook.
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.