$_POST Probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »
P.v.Denzel

P.v.Denzel

21/04/2004 13:51:00
Quote Anchor link
hij zegt dat hij een vel is vergeten in te vullen maar ik weet niet wel

<html><body background="img/rj45.jpg" vlink="#FFFFFF" alink="#FFFFFF">
<div align="center">
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="4" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="550" height="366">
<tr>
<td width="550" height="43" colspan="2">
<p align="center"><b><font size="4" face="Verdana" color="#FFFFFF">Klantendatabase</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td width="150" height="20"><font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF"><a href="inloggen.php" target="_self">inloggen</a></font></td>
<td width="380" height="319" rowspan="7">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?
require "connect.php";
$datumin = date("d.m.Y");
$datumuit = date("d.m.Y");
if ($_POST["compid"]&& $_POST["merk"]&& $_POST["type"] && $_POST["oms"]&& $_POST["sn"]&& $_POST["datumin"]&& $_POST["datumuit"] && $_POST["hsid"])
{
  
     $sql = "INSERT INTO kcomponent (compid, merk, type, oms, sn, dat_in, dat_uit, hsid,) VALUES ('$compid', '$merk', '$type', '$oms', '$sn', '$datumin', '$datumuit', '$hsid')";
     $res = mysql_query($sql)or die (mysql_error());  
                  if ($res)
     {
  
        echo "gegevens zijn verwerkt<p>";  
        echo "Ga naar  <a href=\"overzichtonderdelen.php\">volgende</a>.";  
      }
  
      else  
      {  
         echo "Sorry niet aangemeld. Er is iets misgegaan met het invoeren in de database.";  
         echo "<a href=\"inhoud.php\">Probeer het nog eens</a>";  
      }  
}
  
else  
{  
     if ($_POST["submit"])  
         echo "Enkele velden vergeten!";

echo "<div align='center'>";
echo  "<center>";
echo  "<table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse' bordercolor='#111111' width='380' height='169'>";
echo    "<tr><td width='380' height='117' align='center' colspan='2'><font color='#FFFFFF' size='4'face='verdana'>Nieuwe hardwarecomponent<br>toevoegen</font></td></tr>";
echo "<tr><td>";
echo "<form method='POST' action='$php_self'><select size='1' name='onderdelen'";
    $sql = "SELECT * FROM comp_oms_id";
  
$res = mysql_query($sql)or die(mysql_error());
if (mysql_num_rows($res) >= 1 )
{

while
    ($row = mysql_fetch_row($res))
    {

    echo "<option value='$_POST[compid]'>$row[0]</option>";
    }
}

echo "</select>";
//echo "</form>";
//echo "<form method='POST' action='$php_self'>";

    echo "$hsid</td></tr>";
echo      "<tr><td width='190' height='25'align='right'><font face='Verdana' color='#FFFFFF'>Merk:</font></td>";
echo      "<td width='190' height='15'><input type='text' style='border-style: dashed; border-width: 0' maxlength='20' size='20' name='voornaam' value='$_POST[merk]'></td></tr>";
echo    "<tr><td width='190' height='15' align='right'><font face='Verdana' color='#FFFFFF'>Type:</font></td>";
echo      "<td width='190' height='15'><input type='text' style='border-style: dashed; border-width: 0' maxlength='20' size='20'name='achternaambedrijf' value='$_POST[type]'></td></tr>";
echo    "<tr><td width='190' height='15' align='right'><font face='Verdana' color='#FFFFFF'>Omschrijving:</font></td>";
echo      "<td width='190' height='15'><input type='text' style='border-style: dashed; border-width: 0' maxlength='20' size='20'name='straat' value='$_POST[oms]'></td></tr>";
echo    "<tr><td width='190' height='15' align='right'><font face='Verdana' color='#FFFFFF'>Serial nummer:</font></td>";
echo      "<td width='190' height='15'><input type='text' style='border-style: dashed; border-width: 0' maxlength='7' size='7' name='postcode' value='$_POST[sn]'></td></tr>";
echo    "<tr><td width='380' height='15' colspan='2'>";
echo      "<input type='submit' value='Verzenden' name='submit'></td></tr>";
echo  "</form></table>";
echo  "</center>";
echo "</div>";
}

?>

</td>
</tr>
<tr>
<td width="150" height="20"><font face="Verdana" size="2"><a style='color: #FFFFFF' href="overzichtklanten.php" target="_self">klanten
overzicht</a></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="150" height="20"><font face="Verdana" size="2">zoek</font></td>
</tr>
<tr>
<td width="150" height="20"><font face="Verdana" size="2">etc</font></td>
</tr>
<tr>
<td width="150" height="20"><font face="Verdana" size="2"><a style='color: #FFFFFF' href="invulklanten.php" target="_self">nieuwe<br>klanten<br>invoer.</a></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="150" height="20"><font face="Verdana" size="2"><a style='color: #FFFFFF' href="index.php" target="_self">home</a></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="150" height="190">&nbsp;<td>
</tr>
</table>
</div></body></html>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 22:20:04
 
Peanuts

peanuts

25/04/2004 23:47:00
Quote Anchor link
hmmm ik weet niet welke versie van PHP je hebt maar je zou $HTTP_POST_VARS['submit'] eens kunnen proberen!!

Tevens is submit meestal geen goede manier van het controleren want als je in een input veld op enter druk wordt het formulier gesubmit zonder de waarde van de knop door te sturen.
 
Frisbee

Frisbee

26/04/2004 02:44:00
Quote Anchor link
omdat de waarde in je input velden niet gelijk zijn aan de $_POST['waarde']

als je in een <input> name=test hebt staan moet je bij if($_POST['test']) natuurlijk wel diezelfde naam gebruiken.. hier gebruik je in de je form hele andere namen dan in je verwerking

dus bv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

if($_POST['naam'] && $_POST['plaats']){

//verwerk het zelf maar

}

<
form method='post'>

<
input type='text' name='naam'>
<
input type='text' name='plaats'>

<
input type='submit' name='submit'>

<
/form>

php?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.