$_POST werkt niet op Apache 5.3.5

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martin Room

martin Room

28/07/2011 22:40:36
Quote Anchor link
Een paar form scriptjes geprobeerd die wel op de server van de hosting werken maar niet op de Apache op mijn computer.

Iemand enig idee?

groet,

martin
Gewijzigd op 28/07/2011 22:41:38 door Martin Room
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:59:03
 
The Force

The Force

28/07/2011 22:43:51
Quote Anchor link
$_POST zou moeten werken. Kan je wat relevante code hier neer zetten?
 
B a s
Beheerder

B a s

28/07/2011 22:51:54
Quote Anchor link
Wat krijg je als je print_r($_REQUEST); doet?
 
Martin Room

martin Room

28/07/2011 23:12:23
Quote Anchor link
The Force op 28/07/2011 22:43:51:
$_POST zou moeten werken. Kan je wat relevante code hier neer zetten?





Toevoeging op 28/07/2011 23:13:24:

The Force op 28/07/2011 22:43:51:
$_POST zou moeten werken. Kan je wat relevante code hier neer zetten?


recht toe, recht aan:

<form action="welcome.php" method="post">
Name: <input type="text" name="fname" />
Age: <input type="text" name="age" />
<input type="submit" />
</form>
en:
Welcome
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST["fname"]; ?>
!<br />
You are
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST["age"]; ?>
years old.




Toevoeging op 28/07/2011 23:14:06:

Bas Kreleger op 28/07/2011 22:51:54:
Wat krijg je als je print_r($_REQUEST); doet?


Niets.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/07/2011 23:41:02
Quote Anchor link
Je controleert wel of je formulier verstuurd is?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
// verzonden
} else {
// niet verzonden..
// toon indien gewenst een formulier ofzo.

?>
Gewijzigd op 29/07/2011 00:19:04 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2011 00:13:21
Quote Anchor link
Martin Room op 28/07/2011 23:12:23:
Bas Kreleger op 28/07/2011 22:51:54:
Wat krijg je als je print_r($_REQUEST); doet?


Niets.


Ook geen: Array()?

Toevoeging op 29/07/2011 00:17:29:

Apache zit trouwens op versie 2.3 en niet op 5.3.5. Je zal de php versie wel bedoelen denk ik.
 
Martin Room

martin Room

29/07/2011 07:23:52
Quote Anchor link
Mix up, je hebt gelijk, maar ik krijg niets te zien. "$_post doesn't work" op google levert het een en ander op.

Toevoeging op 29/07/2011 07:31:25:

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") levert wel op dat de form verzonden is.

Toevoeging op 29/07/2011 07:43:20:

Geen idee wat er gebeurd is, maar alles werkt as advertised! Het enige dat er veranderd is, is een reboot ipv de computer uit sleep halen.

Bedankt voor de reacties,

martin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.