$_POST['delete'] != $_POST['delete'] ????????

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »
Krist Ensing

Krist Ensing

09/05/2013 09:54:28
Quote Anchor link
Ik hen nu een code waarin ik heb if (isset($_POST['delete'])) en if (!isset($_POST['delete']))
Bij het blok onder if (isset($_POST['delete'])) staat er een keurig artikelnummer in de delete (als ik die), maar in het blok na if (!isset($_POST['delete'])) staat er geen artikelnummer, terwijl de code hetzelfde is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
require_once 'config.php';
$db = mysql_connect($strServerNaam, $strDatabaseGebruiker, $strDatabaseWachtwoord);
mysql_selectdb("webshop", $db);
if (isset($_POST["Afrekenen_x"]))
{

header ("Location: inloggen.php");
}

if (isset($_POST["Update_x"])){

if (isset($_POST['delete'])) {
$SessieId = (session_id());
$strSQL = "select Ordernummer from tblorder where SessieId = '". $SessieId."'";
$rs = mysql_query($strSQL, $db);
if (!$rs)
die("de SQL opdracht is fout<br>" . $strSQL);
$r = mysql_fetch_array($rs);
$intOrdernummer = $r["Ordernummer"] ;
$strSQL = "DELETE FROM tblorderregels where Ordernummer= $intOrdernummer
and Artikelnummer = '"
.$_POST['delete']."'";
$rs = mysql_query($strSQL, $db);

}

if (!isset($_POST['delete'])) {
$SessieId = (session_id());
$strSQL = "select Ordernummer from tblorder where SessieId = '". $SessieId."'";
$rs = mysql_query($strSQL, $db);
if (!$rs)
die("de SQL opdracht is fout<br>" . $strSQL);

$r = mysql_fetch_array($rs);
$intOrdernummer = $r["Ordernummer"] ;
$strSQL = "UPDATE tblorderregels set Aantal = '".$_POST['txtAantal']."' where Artikelnummer = '".$_POST['delete']."' and Ordernummer= $intOrdernummer";
$rs = mysql_query($strSQL, $db);
if (!$rs){
die("de SQL opdracht is fout<br>" . $strSQL);// mysql_close($db);
}
header ("Location: winkelwagen.php");
}


}


?>


Ziet iemand de verschillen :
1. Artikelnummer = '".$_POST['delete']."'
2. Artikelnummer = '".$_POST['delete']."'
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 04:59:12
 
Reshad F

Reshad F

09/05/2013 10:06:13
Quote Anchor link
Waarom gebruik je niet gewoon een if/else statement ipv alleen maar if statements?

verder wil ik je erop wijzen dat als je netjes foutafhandeling ingebouwd had dat je degelijk het probleem gevonden had.
 
Krist Ensing

Krist Ensing

09/05/2013 10:19:40
Quote Anchor link
Ik heb al op allerlei plaatsen een die gezet en query's geechood. Ik heb er ook al eerder een if else van gehad, ipv de if !isset en iff isset, maar dat maakt voor de code niks uit. Ik begrijp gewoon niet, waarom er op twee plekken dezelfde $_POST['delete'] wordt uitgelezen en hij op één plek wel een waarde geeft en op de tweede plek geen waarde geeft. Daar wil ik graag een antwoord op.
Alvast hartelijk dank!
 
Erwin H

Erwin H

09/05/2013 12:08:13
Quote Anchor link
Klinkt misschien heel dom, maar even ter controle. De eerste keer doe je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (isset($_POST['delete'])) {
?>

de tweede keer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (!isset($_POST['delete'])) {
?>

Bij de tweede if krijg je dus altijd false, als je bij de eerste true kreeg, en andersom. Dat begrijp je neem ik aan?

Als dat de bedoeling is moet je even verder uitleggen waar het dan mis gaat.

Toevoeging op 09/05/2013 13:14:59:

Oh, nog een waarschijnlijk domme opmerking:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (!isset($_POST['delete'])) {
  $strSQL = "UPDATE tblorderregels set Aantal = '".$_POST['txtAantal']."'
             where Artikelnummer = '"
.$_POST['delete']."' and Ordernummer= $intOrdernummer";
}

?>

Dus als $_POST['delete'] NIET bestaat.... dan ga je die uitlezen en in je query stoppen. Mag jij uitleggen hoe je denkt een niet bestaande variabele te kunnen uitlezen...
 
Krist Ensing

Krist Ensing

09/05/2013 15:38:11
Quote Anchor link
De eerste moet inderdaad true en bij de tweede false. Ik heb er trouwens nu if (isset($_POST['delete'])) { en
else { van gemaakt (i.p.v. if (!isset($_POST['delete'])) {

['delete'] is een waarde die ik heb meegegeven aan een checkbox:

<INPUT type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($r["Artikelnummer"]) ?>
">

Toevoeging op 09/05/2013 15:48:30:

Ik heb het probleem opgelost!!!!
Ik heb de checkbox een name="delete" en value="true" gegeven. Zo kan ik checken of de checkbox wel of niet is geselecteerd. Vervolgens heb ik een <input type="hidden"en value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($r["Artikelnummer"]) ?>
"> aangemaakt, om een artikelnummer mee op te vragen!!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.